2777
2789

پسر من نزدیک ۴سالشه

خدارو شکر باهوشه.  خوندن و نوشتن و شعر و قصه و اعداد و جمع و اینا رو بلده

ولی

چیزای ساده رو نمیتونه درست انجام بده 

مثلا مداد بلد نیست دست بگیره (نگید پس چطور مینویسه . تو گوشی تایپ میکنه یا تو تبلت نقاشی میکشه یا مینویسه با انگشت)

بلد نیست رنگ کنه

بلد نیست قیچی دست بگیره برای کاردستی و همیشه همیشه و هرباررررر قیچی و مداد رو برعکس میگیره. هرچقدر هم میگم باز برعکس میگیره

بدتر از همه اینکه بلد نیست جیششو بگه و مدام لباسش خیس میشه. اگه من هر ۱۰ دقیقه نبرم سرپا بگیرم اونم نمیگه و خیس میکنه😭

بخدا کم اوردم. امروز کلی گریه کردم سر این خیس کردنش .

چکار کنم؟؟؟؟؟

ببین اون مداد و قیچی بزرگ شه حل میشه   دختر من کلا برعکس مینوشت   انگار داره از تو آیینه به کلمات نگاه میکنه   اما دستشویی رو من نمیتونم چیزی بگم   تجربشو ندارم   به نظرم ببری مهد اونحا مربیا یادش میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببرش دکتر ببین چی میگه   من اصلا یادم نمیاد اون دوران دخترم   اما اینش یادمه که اون جیش رو میگفت اما اون یکی رو تو خونه میکرد   افتضاحی بود که بیا ببین    راجع به پسربچه ها اوضاع متفاوته  

خب ببرش دکتر ببین چی میگه من اصلا یادم نمیاد اون دوران دخترم اما اینش یادمه که اون جیش رو میگفت ...

اولش گفتم داره حسادت میکنه به داداشش.  کوچکه ۱سال و نیمشه چون پوشک داشت اینم میگفت منم میخوام . اما الان دیگه نزدیک ۴سالش شده وقتی باز میذارمش شلوارشو خیس میکنه اصلا بهم نمیگه

دکتر اطفال ببرم کمک میکنه؟؟