2777
2789
عنوان

اگه بچم پدرشو انتخاب کنه چه خاکی سرم‌کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 31 پست
تا سن نوجوانی من دق کردم مردم

ببین اگه واقعا داشته باشه میبرن پزشک میبینه تایید میکنه بعد بهش نمیدن ، با مشاور مشورت کن چجوری با بچت ارتباط عمیق داشته باشی

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
اگه مدرکی داری از پارانوئید همسرت به دادگاه بده دخترت حضانتش با خودت میشه.بعد هروقت دلش باباش و خواس ...

میگفت بابام گفته منو انتخاب کن مامانت مجبور میشه برگرده پیشم !!گفتم به حرفش گوش نده من هرگز برنمیگردم..میگفت بهم گفته گریه زاری کن بگو بخاطرم برگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه واقعا داشته باشه میبرن پزشک میبینه تایید میکنه بعد بهش نمیدن ، با مشاور مشورت کن چجوری با ب ...

بخدا عاشقشم هرچی بخواد براش میخرم هرجا بخواد میبرم.پارک.سینما مهمونی شهربازی

خیلی بده شکاک بدبین توهم زن بداخلاق

وای این سوپری محل ما هم فکر کنم پارانویید داره  موقع خرید هی تخم مرغها را میشمره هی میگم ده تاست میگه نه فکر کنم زیادتر برداشتی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
میگفت بابام گفته منو انتخاب کن مامانت مجبور میشه برگرده پیشم !!گفتم به حرفش گوش نده من هرگز برنمیگرد ...

ای وای طفلی بچه رو تو چه فشاری گذاشته دلم براش سوخت. با یه وکیل صحبت کن ببین نمیشه کاری کرد که ثابت کنه بچه رو گذاشته تو فشار

و خدایی که در این نزدیکیست 
معلومه بچم پیش باباش بدبخت میشه بذبین میشه

حتما بهش خوش میگذره که باباشو انتخاب میکنه 

پارانویید مثل سرماخوردگی نیست که واگیر داشته باشه. پدرم منم دچارشه 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

بخدا عاشقشم هرچی بخواد براش میخرم هرجا بخواد میبرم.پارک.سینما مهمونی شهربازی

میدونه عزیزم ولی باید منطقی عمل کنی ،حتما با مشاور خوب مشورت کن ،ناخواسته اشتباهی انجام ندی ،احتمالا پیش خودت میمونه نگران نباش

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
حتما بهش خوش میگذره که باباشو انتخاب میکنه پارانویید مثل سرماخوردگی نیست که واگیر داشته باشه. پدرم م ...

واگیر نیست ولی تفکراتشو میده به‌خورد بچه اونم  مثل خودش میشه میگه بابام گفته با دوستات نگرد اونا دشمنتن  اخه بچه ۶ساله دشمنش کجا بود😔بله خیلی دوسش داره

میدونه عزیزم ولی باید منطقی عمل کنی ،حتما با مشاور خوب مشورت کن ،ناخواسته اشتباهی انجام ندی ،احتمالا ...

قربون دلت که بهم دلگرمی میده توکلم بخداس.همیشه گفتم به انتخابش احترام میذارم ولی خداجون شاهدی به درد تربیت کردن دخترم نمیخوره

نترس نه مریض میشه نه بدبخت.پدرشه ها.

میشه با یه پارانویید بزرگ میشه تفکرات ورفتارای اونو دریافت میکنه بدبین میشه منزوی میشه مثل پدرش مریض منظورم جسمی نیست روحی