2777
2789

خیلی استرس دارم من 

هنوز نرفتم وسایلشو بگیرم لوازم تحریر و کیف اینا

شما خریدید؟

الانم که سرما خوردم🤐

متنفرم از اینکه کارامو بزارم دم آخر شوهرم میگه بزار برم بخرم ولی خب ذوق دارم خودم برم😂

مکافاتیه

ولی اونی که تو آینه س اصلا وایب‌ نجات دهنده رو نمیده؛بیشتر مثل اوسگلاس🤦‍♀️

لوازم تحریر خریدم 

کیف هنوز نخریدیم

لباس فرم هم هنوز تحویل ندادن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

كيفو كه سال پيش تو سفر خريد 

ولي خب مركزي كه برا پيش يك ميرفت گفتن چرخ دار نباشه و كيف هماهنگ داشتن 

برا امسالش 

لوازم تحريرم ادرس دادن رفتيم پك خريديم 

كل دفتراشون ارم مدرسس و بك رنگ همه ي بچه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میمیرم از استرس کیف کفش قمقمه جامدادی گرفتم کتاب هم ثبت نام کردم فرم مدرسه هم گرفتم سرویس هم گرفتم 

ولی چون اول ابتدایی خیلی استرس دارم ی پسر کوچیک هم دارم که نمیدونم میتونم بخ درساش برسم یا نه 

پسر من که یک هفته است داره میره مدرسه    

لیست لوازم تحریر هم دادن یه مقداریش رو از پارسال داره کنار گذاشتم الباقی رو هم جمعه قراره بریم خرید  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من دارم میمیرم از استرس کیف کفش قمقمه جامدادی گرفتم کتاب هم ثبت نام کردم فرم مدرسه هم گرفتم سرویس هم ...

من سال اينده كه ميره پسرم اول انشالله پسرم يك سالو نيمه ميشه به نظرت سختم ميشه شاغلم هستم🫤🫤🫤

فرم چند شد برا ما ١٥٠٠شد

نهصد وخورده ای 

ولی بعضی مدارس دیدم ۵۰۰ ۶۰۰ دادن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من پسرم دومه. دخترم پیش۱ می خواد بره . البته دو ماه کم داره سال بعدم پیش ۱ هستخریداشونو کردم. کیف و ...

پسر منم پیش ۱ میره

ولی اونی که تو آینه س اصلا وایب‌ نجات دهنده رو نمیده؛بیشتر مثل اوسگلاس🤦‍♀️

لوازم تحریر رو لیست دادن بهمون چند هفته پیش رفتیم خریدیم .

کیف و کفش هم گرفتیم 

لباس فرمش رو گفتن احتمالا ۲۵ ام تحویل بدن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑