2777
2789
عنوان

اقاااا کمککککککک

176 بازدید | 36 پست

خب عزیزان نمیومدین تاپیکم اینجوری گفتم بیاین

راستش من دوستم مشکلات خانوادگی زیادی داره و خیلی تخت فشاره درسش خیلی خیلی خوب بوده متاسفانه سال قبل دیگه زیاد نرفت سمتش و دیگه اهمیتی نداد با اینکه معدلش بالای نوزده شد ولی بازم برای اون خوب نبود و همین باعث شد که همه اطرافیان بهش سرکوفت بزنن و اونو با بقیه مقایسه کنند

حالا من می‌خوام یجورایی وادارش کنم که دوباره بخونه تا جلوی دهن بقیه رو بگیره 

کلی باهاش حرف زدم نصیحتش کردم و اینا ولی به گوشش نمیره 

بگین چیکار کنم و چجوری حرف بزنم تا راضی بشه 

بهش بگو درس بخون تا داخل جشن رتبه برتر ها باشه

درس راه نجاته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که الان سر همین موضوع باهاش قهر کردم در کل خیلی یه دنده و لجبازه ولی در عین همه ی اینا بی سر زبونه یعنی دفاع نمیکنه از خودش و دلم نمیخواد اینجوری باشه می‌خوام جلوی همه وایسه بعدش تو آینده حداقل نگه کاری نکردم 

دو تا پس گردنی بزن بهش گوش میکنه😂

هعیی خواهر همه جوره تحدیدش کردم پس گردنی که هیچه 

الآنم گفتم اگه میخوای اینجوری باشی دور منو خط بکش اونم گفت باشه هیچکس نیست تو هم نباش هر چند می‌دونم سر عصبانیت گفت

بهش بگو درس بخون تا داخل جشن رتبه برتر ها باشهدرس راه نجاته

گفتم 

گفتم بخون تا دهن دور و بریات و ببندی که دیگه حرف مفت نزنن گفتم الان اینجوری می‌کنی بعدا تو آینده خودت پشیمون میشی چرا کاری نکردی بازم میگه مهم نیست دیگه هیچی و نمی‌خوام 

گفتم گفتم بخون تا دهن دور و بریات و ببندی که دیگه حرف مفت نزنن گفتم الان اینجوری می‌کنی بعدا تو آیند ...

بهش بگو برای آینده خودت بجنگ..بگو وقتی دانشگاه با خیال راحت قبول شدی، اون لحظه شیرین ترین حس دنیاست..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بهش بگو برای آینده خودت بجنگ..بگو وقتی دانشگاه با خیال راحت قبول شدی، اون لحظه شیرین ترین حس دنیاست. ...

اینم گفتم 😑

ولی خودش میخواد بره فرهنگیان بعد میگه قبولم نشدم مهم نیست میرم تو آموزشگاه ها تدریس میکنم 

لجم میگیره از اینکه خودش میاد پیشم گریه می‌کنه و از دورو اطرافیاشنیگه بعد حاضرم نیست کاری کنه اصلا

اینم گفتم 😑ولی خودش میخواد بره فرهنگیان بعد میگه قبولم نشدم مهم نیست میرم تو آموزشگاه ها تدریس میکن ...

تو خودت هم کنکوری هستی؟؟

نه سنمون پایین تره

بنظرم دوستت یا واقعا حالش خیلی بده

یا داره دورویی و موذی گری در میاره

اینکه درسش خیلی خوبه اما میاد پیش تو و میگه همه بهش سرکوفت میزنن و تلاشی هم نمیکنه، مشکوکه.

بنظرم دوستت یا واقعا حالش خیلی بدهیا داره دورویی و موذی گری در میارهاینکه درسش خیلی خوبه اما میاد پی ...

نه حالش بده واقعا کلا دختر ساده ایه اینجوری نیست خودمم بار ها شاهدش بودم 

تا خودش نخواد کاری انجام نمیشه 

حتما الان روانش بهم ریخته

زیاد پروپاش نپیچ که عصبانیش کنی ولی ی حرف کوچیک تنلگری بهش بزن دیگه ولش کن خودش غرور داره فکر می کنه درباره این حرفا

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️