2777
2789
عنوان

اقاااا کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 36 پست
بنظرم دوستت یا واقعا حالش خیلی بدهیا داره دورویی و موذی گری در میارهاینکه درسش خیلی خوبه اما میاد پی ...

و اینکه درسش سال های قبل خوب بود یعنی معدل هاش بیست بود تا اینکه یدونه ۱۹ از معلمی که خیلی سر درسش تلاش کرده بود گرفت و این استارت ناامیدیش شد بعدش دیگه کلا یجورایی انگار زده شد از درس 

تا خودش نخواد کاری انجام نمیشه حتما الان روانش بهم ریختهزیاد پروپاش نپیچ که عصبانیش کنی ولی ی حرف کو ...

دیگه امروز بحثمون شد چون دیگه خیلی داشت به بیراهه و اینکه از زندگی خسته شده میرفت منم گفتم دورمو خط بکش اونم گفت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم گفتم بخون تا دهن دور و بریات و ببندی که دیگه حرف مفت نزنن گفتم الان اینجوری می‌کنی بعدا تو آیند ...

نه نباید بهش میگفتی بخاطر حرف حرف مردم درس بخون 

بهش بگو گور بابای مردم خودت هر کاری میخوای بکن واسه ایندت چون سودش خودت میبری 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
دیگه امروز بحثمون شد چون دیگه خیلی داشت به بیراهه و اینکه از زندگی خسته شده میرفت منم گفتم دورمو خط ...

حالش خرابه یکم فرصت میخواد باهاش اشتی کن برین خوشبگذرونین درمورد درسم حرف نزنین تا حالش خوب شه کنکوریا خیلی تو فشار بودن امسال

حالش خرابه یکم فرصت میخواد باهاش اشتی کن برین خوشبگذرونین درمورد درسم حرف نزنین تا حالش خوب شه کنکور ...

کنکورس نیستیم عزیز

مشکل اینه که کلا خانوادش نمیذارن بیاد بیرون تنها قرار بود آخر هفته با باباش بیاد بریم که اونم براش یه کاری پیش اومد نشپ

نه نباید بهش میگفتی بخاطر حرف حرف مردم درس بخون بهش بگو گور بابای مردم خودت هر کاری میخوای بکن واسه ...

سر حرفاشون گفتم که مهم نیستن و اینا ولی مثلا از گفتن این حرف میخواستم یجورایی انگیزه بدم که بخونه تا نتونم حرفی بزنن 

اشتباهه؟

کنکورس نیستیم عزیزمشکل اینه که کلا خانوادش نمیذارن بیاد بیرون تنها قرار بود آخر هفته با باباش بیاد ب ...

تو نمی تونی بری خونشون؟ 

براش فیلم طنز بفرس فیلم سینمایی اینجور چیزا معرفی کن 

کلا کاری کن بهش خوش بگذره تا حالش خوب بشه گناداره

سر حرفاشون گفتم که مهم نیستن و اینا ولی مثلا از گفتن این حرف میخواستم یجورایی انگیزه بدم که بخونه تا ...

نه درست میگی ولی اون هرچی که ربط به درس داشته باشه سریع گارد میگیره

تو نمی تونی بری خونشون؟ براش فیلم طنز بفرس فیلم سینمایی اینجور چیزا معرفی کن کلا کاری کن بهش خوش بگذ ...

نه نمیتونم 

این کارا رو کردم بیشتر ساعت های روز و باهم حرف می‌زنیم چون غیر از من رفیقی نداره همه تلاشمو کردم احساس تنهایی نکنه و بگم من پشتت هستم رمان های طنز فرستادم کلیپ های طنز و اینا ولی همش وقتی یهو یه حرفی می‌شنوه از کسی بهم می‌ریزه

امروزم دوباره حرف شنیده بود 

نه درست میگی ولی اون هرچی که ربط به درس داشته باشه سریع گارد میگیره

عاشق درسه ولی داره جبهه میگیره 

ریاضی و خیلی دوست داره امسال نشست جزوه سال آینده رو نوشت علومم داره می‌نویسه در کل منتظره امیده 

کلا قرارمون این بود امسال هر کی درس نخونده تنبیه کنیم همو باهم برنامه بریزیم 

نه نمیتونم این کارا رو کردم بیشتر ساعت های روز و باهم حرف می‌زنیم چون غیر از من رفیقی نداره همه تلاش ...

دهن مردم خب نمیشه بست این حالا حالاها حرف میشنوه

عصبانی میشه اینکه تو که تنها رفیقشی طردش نکنی حداقل پیش تو بهش خوشبگذره خیلی خوبه  روانشم بهتر میشه 

هر وقت اینجور حرفا بهت زد اومد دردل کنه حق به اون بده 

همایتش کن بهش بگو بابا بخیال ارزش ندارن خودتو ناراحت کنی خودتون با یچز دیگه سر گرم کنید بحث دیگه ای باز کن

عاشق درسه ولی داره جبهه میگیره ریاضی و خیلی دوست داره امسال نشست جزوه سال آینده رو نوشت علومم داره م ...

حالا حالش بهتر شد دوباره باهم برنامه بریزین واسه درس کلاس چندمین؟ 

دهن مردم خب نمیشه بست این حالا حالاها حرف میشنوهعصبانی میشه اینکه تو که تنها رفیقشی طردش نکنی حداقل ...

مامانش و خواهرش بیشتر عذابش میدن 

منم واقعا می‌شنوم حرفاشو سعی میکنم که بهش امید بدم میگم مهم نیست چی میگن تو خودت باش و راستش تشویقم برای درس خوندنش برای اینه که خودشو دوز کنه از جو خونشون و بهونه های مادرشو کم کنه و مهم ترینش اینه که بعد از تموم شدن درساش حداقل بتونه کار درست حسابی پیدا کنه که دور شه و اعصابش آروم تر باشه

مامانش و خواهرش بیشتر عذابش میدن منم واقعا می‌شنوم حرفاشو سعی میکنم که بهش امید بدم میگم مهم نیست چی ...

فعلا بزار پیش تو اعصابش راحت باشه و بهش بگو تا میتونه جلو چشم خواهر و مامانش سبز نشه یا کار اشتباهی نکنه که وسط دعوا بحث بکشن وسط این حالا حالاها همینطوری مغزشو میخورن