2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم آیاااا

148 بازدید | 31 پست

تاپیک زیاد در موردش زدم، کراشمه

اغلب کاری داشته باشه تماس میگیره،هیچوقتم قبل تماس هاش پیام نمیده ک زنگ بزنم یا نه

اما شنبه ساعت 4 عصر پیام داد "سلام بیدارین؟" 

ده دقیقه بعدش جواب دادم "سلام جانم بله"

دیگه نه زنگ زد نه پیام داد

بنظرتون تماس بگیرم بگم دیدم چیزی نگفتین خوبین و...؟؟؟ 

بنظرتون میخواسته حرف غیر کاری بزنه و روش نشده یا پشیمون شده؟؟؟ 

اگه اشتباه نکنم تو بیشتر دنبالشی تا اون 

اگه تحمل داری هیچی نگو اگه هم دلت تنگ خب آره من بودم زنگ میزدم که ببینم چرا بعد پیامش چیزی نگفته

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

اگه اشتباه نکنم تو بیشتر دنبالشی تا اون اگه تحمل داری هیچی نگو اگه هم دلت تنگ خب آره من بودم زنگ میز ...

اون تا بحال چندین بار زنگ زده پیام داده

ولی من تو این مدت حتی یبارم شروع کننده زنگ و پیام نبودم

اره خیلی ازش خوشم میاد ولی هیچ حرکتی نزدم تابحال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تا بحال چندین بار زنگ زده پیام دادهولی من تو این مدت حتی یبارم شروع کننده زنگ و پیام نبودماره خی ...

خب پس اوضاع خوبه ، اگه میخوای  زنگ بزن ولی جوری حرف نزن که فک کنه دلت گیره بیشتر به جوریی حرف بزن که انگار میخوای بدونی چی کارت داشته نه چیز دیگه که هوا برش داره

درکل معمولی باش از کلمات جانم و عزیزم و....هم استفاده نکن و ذوق هم تو صدات نباشه

خب پس اوضاع خوبه ، اگه میخوای زنگ بزن ولی جوری حرف نزن که فک کنه دلت گیره بیشتر به جوریی حرف بزن که ...

متاسفانه همیشه از جانم استفاده میکنم

ولی اون از قربونت برم و فداتشم... 

متاسفانه همیشه از جانم استفاده میکنمولی اون از قربونت برم و فداتشم...

خب حالا میتونیم بگیم جانم تیکه کلامته ولی از این بیشتر نگو بزار اون بگه ، نمیگم خیلی خشک باش درواقع منظورم اینه سنگین و شیک باش اینجوری جذاب تری

خب حالا میتونیم بگیم جانم تیکه کلامته ولی از این بیشتر نگو بزار اون بگه ، نمیگم خیلی خشک باش درواقع ...

دیوونه شدم از دستش خیلییییی خوشم اومده ازش... نمیدونم باید چیکار کنم

چنپین دفعه هم ک خشک و رسمی بودم ب زبون اورده از خشک بودنت خیلی ناراحتم

دیوونه شدم از دستش خیلییییی خوشم اومده ازش... نمیدونم باید چیکار کنمچنپین دفعه هم ک خشک و رسمی بودم ...

وای از این مردا که خواستشونو مستقیم نمیگن آدم خل میشه 

میزارنت تو منگنه ، نمیدونی رسمی باشی یا محبت کنی ، اگه رسمی باشی ناراحته ، اگه محبت کنی انگار خودتو خراب کردی ، راستش منم موقعیت اینجوری داشتم و طرف تا پای مرگ هم حرفشو نزد منم از خدا خواسته قیدشو زدم.

بنظرت چرا حرفشونو نمیزنن اخه دلیلش چیه

غرور دارن میترسن جواب رد بشنون یا اینکه پس زده بشن ، مارو میزارن تو برزخ چون به نظرشون همینقدر که گپ و گفت داشته باشند بهتر از اینه که خواستشونو بگن و جواب رد بشنون و بعدش همه چی تموم شه

حس میکنم مث خودم میترسه حرفشو بزنه

راستش چاره تو این جور روابط اینه که یکی پیشقدم شه ، چون معمولا هردو طرف حاضر نیستن برن جلو ، البته نظر من اینه که پسره باید بگه

غرور دارن میترسن جواب رد بشنون یا اینکه پس زده بشن ، مارو میزارن تو برزخ چون به نظرشون همینقدر که گپ ...

منم خسته شدم ازین وضع... بعد سالها از یکی خوشم اومده

و تموم اطرافیانمم تو شوک هستن بالاخره من از یکی خوشم اومده

راستش چاره تو این جور روابط اینه که یکی پیشقدم شه ، چون معمولا هردو طرف حاضر نیستن برن جلو ، البته ن ...

نظر خودمم همینه

و حتی ترس و غرورمم نمیزاره ی پیام یا زنگ بزنم

حتی اون روز گفت چرا زنگ نزدین حالمو بپرسین🫤🫤🫤🫤و من باز روم نمیشه زنگ بزنم

منم خسته شدم ازین وضع... بعد سالها از یکی خوشم اومدهو تموم اطرافیانمم تو شوک هستن بالاخره من از یکی ...

شخصیت شما دقیقا برای من آشناس خیلی مشابه من هستی ، دارم خواهرانه میگم ،وقتت ارزشمند تر از اینه که بخواد تو بلاتکلیفی بگذره من جای شما بودم و با این شخصیت سخت پسندی که دارم اگر و اگر از کسی خوشم میومد و طرف جلو نمیومد من خواستمو میگفتم ، اگر قبول کرد که خب بسم الله اگه نکرد هم لاعقل تکلیف من مشخص شده و میرم دنبال زندگیم