2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم آیاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 31 پست
شخصیت شما دقیقا برای من آشناس خیلی مشابه من هستی ، دارم خواهرانه میگم ،وقتت ارزشمند تر از اینه که بخ ...

منه لعنتی حتی نمیتونم ی زنگ ساده یا پیام بدم

چحور برم جلو حرف دلمو بزنم😔😔😔دختر بچه هم نیستم بگم ازین کراش زودگذرا زدم

😔😔 از فکرش بیرون نمیرم.. 

منه لعنتی حتی نمیتونم ی زنگ ساده یا پیام بدمچحور برم جلو حرف دلمو بزنم😔😔😔دختر بچه هم نیستم بگم از ...

میتونی بگی ، 

من از شما خوشم اومده ترجیح میدم بیشتر از هم صحبت معمولی باشیم ، بعد هم اگه گفت یعنی چی و... بگو منظور من کاملا مشخصه 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیست دختر پیشنهاد دهنده باشه؟

بهتره پسر بیاد جلو ولی ضرورت که نداره

اگه فک میکنی طرف قراره بیاد جلو خب نگو ولی اینجور که شما میگی ایشون فقط گذاشتتون تو برزخ 

اوهوم چهارماهه اشناییم باهم

چهارماه زمان کمی نیست برای اینکه طرف بیاد و بگه من میخوامت ، اگه براش به دختر معمولی هستی چرا زنگ میزنه و الفاظ عاشقانه به کار میبره؟ اگه هم دوست داره چرا نمیاد بگه ؟

همه اینا نشونه اینه شمارو بلاتکلیف گذاشته  

یک احتمال :

حس من اینه ایشون ترس زیادی برای از دست دادن شما داره چون طبق گفته خودت شما خشکی و این مرد با خودش میگه اگه من پیشنهادمو بگم این حتما منو ول میکنه میره پس همینجوری فعلا نگهش دارم ، 

ولی اگه شما یه قدم بری جلو اون ده قدم میاد جلو به نظرم منتظر یه چراغ سبزه 

استارتر یه راه حل دارم که عزتت حفظ بشه و طرف زبون باز کنه 

شما بهش بگو :قصد شما از حرف زدن و ارتباط با من چیه؟ من تمایل دارم وقتمو برای ارتباطات موثر و عمیق و با هدف  صرف کنم ،اگه شما صرف سرگرمی بامن وقت مبگذرونید من این کارو نمیپسندم

چهارماه زمان کمی نیست برای اینکه طرف بیاد و بگه من میخوامت ، اگه براش به دختر معمولی هستی چرا زنگ می ...

خودمم تنها احتمالم همینه ک از نه گفتن میترسه.... 

چون خیلی حرکتای ریزی زده حس میکنم اونم خوشش اومده... 

اینم بگم موقعیت اجتماعی عالی داره

خودمم تنها احتمالم همینه ک از نه گفتن میترسه.... چون خیلی حرکتای ریزی زده حس میکنم اونم خوشش اومده.. ...

پس بهترین راه همون پرسیدن سوالیه که گفتم 

استارتر یه راه حل دارم که عزتت حفظ بشه و طرف زبون باز کنه شما بهش بگو :قصد شما از حرف زدن و ارتباط ب ...

اخه چت و زنگ زیادی نداریم ک

هر سری زنگ میزنه ب بهانه کاری هست و بین اون ی لفظایی هم میاد... 

مثلا هفته ای یبار اینا میزنگه

ایشالا که مرد خوبی باشه(که حدودا اینطور به نظر میرسه) و هرچی زود تر  نتیجه موثر تو این ارتباط بی هدف ایجاد بشه .

امیدوارم تاپیک های بعدیت راجب ابراز علاقتون به هم باشه  

اخه چت و زنگ زیادی نداریم کهر سری زنگ میزنه ب بهانه کاری هست و بین اون ی لفظایی هم میاد... مثلا هفته ...

تفاوت زیادی نمیکنه بالاخره یه جا میتونی ازش بپرسی هدفشو