من همسرم تو کارگاه دوستش کار میکنه، در اصل برای دوستش کار میکنه(دوستش میشه کارفرما) ... از جون و دل مایه میزاره و انقدر دلسوزانه کار میکنه که انگار کار از خودشه ... یکسال و نیمه دوستش درگیر ساخت خونه س و اصلا پاشو تو این کارگاه نزاشته و همش همسر من اداره کرده ... حقوقمون عالی نیست ولی خداروشکر راضی کننده هست
واسه ی عروسی ما کم و بیش دوستش کمک کرد و مثلا ۲۰ تومن یا ۳۰ تومن بهمون وام داد و خب دستش هم دردنکنه بالاخره کارفرمایی گفتن حقوق بگیری گفتن...
همین دوستشون در حال حاضر خونش رو داره کاخ میسازه از بهترین متریال بهترین مهندس طراح و غیره استفاده کرده که تو چشم همه بکنه که من عالیم، من درجه یکم ... حتی یه حواله فیدلیتی هم به تازگی تکمیل وجه کرده الان دو هفته مونده به عروسیش که حقوق مارو در حد ۵ تومن داده و میگه پول نیست تو باید درک کنی و من این همه دم عروسی کمکت کردم تو هم درک کن ... حالا شما در نظر بگیرید ما پنج تومن فقط اجاره خونمونه و ایشون داره میلیارد واسه خودش و خونش خرج میکنه ما باید تاوان بدیم؟
لازم به ذکره که نزدیک ۱۵ میلیون فقط قسط وام داریم که عقب افتاده ، سه تا عروسی در پیش داریم که حالا خرید واسه خودمون هیچی واسه عروس داماد از سر قبرمون بیاریم هدیه بزاریم؟ به نظرتون من غیر منطقی میگم که ایشون باید حقوق مارو تمام و کمال بده و بعد هرچی موند واسه خودش خرج کنه؟ من نمک نشناسم که ایشون به ما دم عروسی کمک کرده و الان من انتظار دارم حقوقمون رو بده؟