2777
2789

من همسرم تو کارگاه دوستش کار میکنه، در اصل برای دوستش کار میکنه(دوستش میشه کارفرما) ... از جون و دل مایه میزاره و انقدر دلسوزانه کار میکنه که انگار کار از خودشه ... یکسال و نیمه دوستش درگیر ساخت خونه س و اصلا پاشو تو این کارگاه نزاشته و همش همسر من اداره کرده ... حقوقمون عالی نیست ولی خداروشکر راضی کننده هست 

واسه ی عروسی ما کم و بیش دوستش کمک کرد و مثلا ۲۰ تومن یا ۳۰ تومن بهمون وام داد و خب دستش هم دردنکنه بالاخره کارفرمایی گفتن حقوق بگیری گفتن...

همین دوستشون در حال حاضر خونش رو داره کاخ میسازه از بهترین متریال بهترین مهندس طراح و غیره استفاده کرده که تو چشم همه بکنه که من عالیم، من درجه یکم ... حتی یه حواله فیدلیتی هم به تازگی تکمیل وجه کرده الان دو هفته مونده به عروسیش که حقوق مارو در حد ۵ تومن داده و میگه پول نیست تو باید درک کنی و من این همه دم عروسی کمکت کردم تو هم درک کن ... حالا شما در نظر بگیرید ما پنج تومن فقط اجاره خونمونه و ایشون داره میلیارد واسه خودش و خونش خرج میکنه ما باید تاوان بدیم؟ 

لازم به ذکره که نزدیک ۱۵ میلیون فقط قسط وام داریم که عقب افتاده ، سه تا عروسی در پیش داریم که حالا خرید واسه خودمون هیچی واسه عروس داماد از سر قبرمون بیاریم هدیه بزاریم؟ به نظرتون من غیر منطقی میگم که ایشون باید حقوق مارو تمام و کمال بده و بعد هرچی موند واسه خودش خرج کنه؟ من نمک نشناسم که ایشون به ما دم عروسی کمک کرده و الان من انتظار دارم حقوقمون رو بده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق اسمش روشه دیگه حقتونه نمیتونه منت کاری که واسه شما کرده رو بزاره و حقتونو نده

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
اگر واقعا نداشته باشه بحثش جداس رعایت کنید خوبه ولی اگر داره و نمیده حق با شماست

اخه یه وقتی کارگاه میخوابه دستگاه خراب میشه فروش ندارن درسته منم درک میکنم تو هرکاری هست اما الان که به وضوح میبینم همسرم از جون و دل مایه میزاره و فروششون عالیه چرا باید بشینم ببینم یکی داره ۲۰ برابر حقوق ما رو خرج میکنه انتظار داره ما دو سه ماه صبر کنیم حقوق نگیریم تا اقا بتونه میلیارد واسه خودش خرج کنه

تو چرا حرص میخوری کسی که باید تو فشار باشه شوهرته به اون بگو حرف بزنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
والا شوهرتون خوب شناخته ولی با زبون چرب بگو شوهرت قبول نکرد بگه زندگیتو تلخ نکن شوهرت باید خودش به ف ...

شوهرم باهاش رودربایستی میکنه چون رفیقشه حاضره از حقش بگذره و میگه هرطور هست باید یکم صبوری کنیم

تو چرا حرص میخوری کسی که باید تو فشار باشه شوهرته به اون بگو حرف بزنه

خب وقتی حقوق نداره همسرم از کجا بیاریم بخوریم بپوشیم از کجا بیاریم حتی پاتختی های عروسی های در پیش رو بزاریم؟ واقعا هم حرص داره