2777
2789
عنوان

چرااااا؟؟؟

256 بازدید | 13 پست

من دیشب عضو این سایت شدم و امروز یه تاپیک گذاشتم که به نظر خودم سوالم دقیقا مناسب جو سایت بود ،متاسفم برای اونایی که نوشتن پسری و این حرفا،واقعا با جو اینجا آشنایی نداشتم وگرنه همچین کاری نمیکردم ،متاسفم برای همتون

مگه موضوع تاپیکت چی بود؟

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره با چ عنوان و موضوعی تاپیک زده باشی  ک تشخیص بدیم چند درصد خانومی یا مرد😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

شما جواب سوالنون را مي تونستين با يه سرچ ساده پيدا كنيد

اين سايت هم كاربر خانوم داره هم اقا لزومي نداره خانومها و يا حتي اقايون ب صورت مجازي حتي خصوصي ترسن مساله اشون را مطرح كنند

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

عزیزم اینجا سایت مربوط به بارداریه از بس آقایون تو این سایت زیاد شدن و درباره مسائل جنسی حرف میزنن چشم همه ترسیده هر کی هم تازه عضو میشه  درباره مسائل جنسی حرف میزنه خب همه شک میکنن دیگه اینجا قوانین خاص خودشو داره و انقدر صریح نباید درباره این مسائل حرف زد  اینجوری زودقطع دسترسی میشی 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
شما جواب سوالنون را مي تونستين با يه سرچ ساده پيدا كنيد اين سايت هم كاربر خانوم داره هم اقا لزومي ن ...

من فکر میکردم همه خانومن😯😯😯و اینکه فکر میکردم این تایپیکا عادیه😒😒