2777
2789
عنوان

تجربه طلاق کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 201 پست
هرروزی که باهاش زندگی کردم واقعا میدونستم دارم عمرمو تباه میکنم وقتی 4ماهه بازدار بودم گفت بریم بچه ...

به حرفهايي كه توي دعوا زده ميشه فك نكن.

توي اين ٥سال هميشه همينطوري بوده؟ هيچ وقت حس كردي دوستت داره؟؟

با خودت صادق باش!

يه سوال روانشناسي: اگر خودت،خودت رو يهويي توي خيابون ببيني چي بهش ميگي در مورد اين ٥سال؟

تو بگو آليس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

بر خلاف دوستان که میگن حتما جدا شو، به نظرم شما یک بار هم که شده برای حل ماجرا تلاش کن

پیش مشاور حقوقی برو تا اگاهانه در مورد روند کار تصمیم بگیری اما ضمنا پیش یک مشاور خانواده خوب هم برو که اگر همسرت هم همراهی کنه شاید به امید خدا بشه مشکلات رو حل کرد

هر چی باشه شما و ایشون زمان ازدواج تجربه ی کافی نداشتید و ممکن خواسته یا ناخواسته کاری کرده باشید که باعث دوری شده باشه

سلام دوست عزیز، خیلی ناراحت شدم. فقط چند مورد از تجربه دوستانم بنظرم اومد که شاید مفید باشه. اگه مهریه رو خودش با زبون خوش میده و واقعا به نقطه طلاق (که میدونم برای یک مادر سخت تر هم هست) رسیدید وقتتون رو تو دادگاه ها تلف نکنید و گزینه توافقی رو قبول کنید. حضانت بچه تا زیر 7 سال با مادر هست و ایشون موظف به پرداخت هزینه های بچه. اما در صورتی که میدونید این چک هم ممکن الکی باشه و قصدش دادن مهریه نیست متاسفانه گزینه دادگاه هست و باز هم متاسفانه صبوری و استقامت زیاد میخواد برای رسیدن به حق. خودتون هم pr استرالیا هستید؟ برای این میپرسم که یک در هزار ازش جدا بشید قانون استرالیا بهتر از ایران از مادر و فرزند حمایت میکنه و برای مردهایی مثل همسر شما بهشت نیست.

به حرفهايي كه توي دعوا زده ميشه فك نكن. توي اين ٥سال هميشه همينطوري بوده؟ هيچ وقت حس كردي دوستت دار ...

نه همیشه کلا اگه من تلاش میکردم که رابطه سزپا بمونه خوب بود همه چی ولی اون هیوقت هیچ تلاشی نکرد ازاین مطمعنم 

درضمن این اواخر طوری بود که حتی غذاهم میخواستم بخورم احساس میکردم راضی نیست و ازگلوم پاسچیین نمیرفت

فعلا به طلاق فكر نكن! فقط برو مشاوره اول خودت رو قوي كن،شايد خيلي فرصت باشه براي ادامه زندگي تون،از كجا معلوم شايد يه جاهاي از زندگي تون تو اشتباه كردي كه نميدونستي . و راه براي جبرانش باشه.

تو بگو آليس
عزیزم بر خلاف دوستان که میگن حتما جدا شو، به نظرم شما یک بار هم که شده برای حل ماجرا تلاش کن پیش م ...

واقعا فکرمیکنم به نقطه طلاق رسیدیم ولی شاید حق باشما باشه 

قراره چندروز رمان به خودم بدم بعدش شروع میکنم مشاوره هارو حتما 

واقعا فکرمیکنم به نقطه طلاق رسیدیم ولی شاید حق باشما باشه  قراره چندروز رمان به خودم بدم بعدش ...

اگر تلاش کنی و بعد تصمیم بگیری، هیچ وقت از جداییت پشیمان نخواهی شد ولی اگر کاری نکنی در اینده همیشه حسرت زمان از دست رفته رو خواهی داشت