2777
2789
عنوان

تجربه طلاق کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 201 پست

چه تازگيا مُد شده تو هر تاپيك اين مدلي آقايون زنگ ميزنن ميگن "بياين ببرينش"

ديگه نميخوامش!!! يعني چي؟

مگه دور از جون كنيز ميگيرن 

چقدر واقعا اينجور مردها چيپ و نامرد و حقير هستن 

شما يه ثانيه هم اونجا نمون خراب شده رو سرش 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بلده صحبت کنه اصلا نمیشه حریف زبونش شد  مامانش ذوق میکنه همش میگه اگه شب باشه پسرم می ...

وای خدا نگزره ازش خدا ایشالله به زمین گرم بزنه دلش نسوخت برا بچه چرا اینا واسطه خیر نمیشن واسطه شرن 

چه تازگيا مُد شده تو هر تاپيك اين مدلي آقايون زنگ ميزنن ميگن "بياين ببرينش" ديگه نميخوامش!!! يعني چ ...

وقتی زنای ول زیادباشن ارزش مازنهای وفادارهمین میشه..

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
بابام گفت مال بد بیخ ریش صاحبش ولی حق نداری دیگه بیای دنبالش

پدرتونم حرف زشتي زده 

مگه شما (مال) هستين 

كه بد و خوب باشين 

متوجه هستم كه كنايه بوده ولي لفظ جالبي رو استفاده نكردن..

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
چه تازگيا مُد شده تو هر تاپيك اين مدلي آقايون زنگ ميزنن ميگن "بياين ببرينش" ديگه نميخوامش!!! يعني چ ...

تازه مامانم الام داره بهم میگه که یه ماه پیش به مامانم گفته اگه یهو ماازهم جذا شذیم تعجب نکنیدا ما تومرزطلاقیم طلاق عاطفی گرفتیم

نگران هیچی نیستم الا دختزم وگرنه پوستم خیلی کلفته

دوست عزیز

الان در شرایط حساسی هستی

اگر مناسب میدونی مقاومت کن و بمون و پدرت هم دنبالت نیان

اگر دیگه خیلی شرایط سخت تر شد، پدرت با مراجعه به کلانتری اعلام کنن که دامادشون داره دختر رو به اجبار از منزل خارج میکنه، نهایتا باید یک لایحه تنظیم کنن (و کمی خرج برای سرعت گرفتن کار )

بعد شما میتونی همراه دخترت ضمن تشکیل صورت جلسه از منزل خارج بشی که دلیل محکمه پسندی در دادگاه هست به نفع شما