2777
2789
عنوان

تر خدا بیایین

474 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من یه خریتی کردم 😳 که کاش نمیکردم. 

از عشق سابقم 4 ساله جداشدم 

و یه ساله ازدواج کردم

تو این 4 سال نتونستم فراموشش کنم 😳

چون اشنا هم هست گاه گوداری میبینمش 

و شهری دیگه هست

دیشب خیلی دلم گرفته بود خیلی دلتنگش بودم همش عکسشو نگاه میکردم انقد احساساتی شده بودم که زنگ زدم بهش 😞😫 

میدونم کارم خیلی اشتباه بوده و پشیمونم خیلی..

توی هفته ی اینده احتمال زیاد میریم شهرشون. الان نمیدونم چیکار کنم  از یه طرف به خاطر اینکه زنگ زدم بهش خجالت میکشم برم 

از یه طرف هم واجبه که برم....

چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم رو درجایگاه قضاوت ونصیحت شما نمی بینم اما من شخصا کار شما رو نمیپسندم چون الان شما به شوهرتون متعهد هستید چه دوستش داشته باشین چه نه...سعی کنید به عهد وفاداریتون خیانت نکنید...آیا چه فکری کردی اون آقا...ارزش خودتو بدون

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

دیگ کاریه ک شده کاری نمیشه بکنی برو اصلا ب روشم نیار ک حرف زدیدو زنگ زدی خیلی ریلکس باهاش رفتار کن اصن شک کنه تو بودی زنگ زدی یا ن😁😁😁

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

خب بهترین راه اینه که خودتو بزنی به اون راه...شتر دیدی ندیدی...اونم ببینه اهمیت نمیدی کاری نمیکنه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

شمارشو نداشته باش عکساشم نداشته باش 

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بیکار بودی ازدواج کردی بیچاره ی طفلکی شوهرت اصلا هیچ حرفی ام ازش نزدی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.