2777
2789
عنوان

خیلی بی ارزش شدم حس میکنم

88 بازدید | 6 پست

سلام . خیلی از درون داغونم نمیخاستم تاپیک بزنم اما نمیدونستم این درد رو به کی بگم . فقط به فکر تلافی کردن بی احترامی که بهم کردن خیلی داغونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم و دانشجوم توی تهران دانشگاه خوبی میخونم .از طرفی هم تخصص خودمو دارم و کار میکنم و پدرم فوت شده همیشه دستم توی جیب خودم بوده . حدودا سه سالی هست ی نفر تو زندگیمه همه جوره پول جمع کردیم برا شروع زندگیمون وضع مالی خوبی داره و خیلی با شعور و شخصیت و خانواده خوبی داره . زندگیم خوب بود هم به دانشگاهم میرسیدم هم پول در میوردم از کارم . خیلی وارد جزئیات نمیشم . اما بعد دبیرستان زندگیم خیلی رو جدیدی داره تجربه جدیدی دارم و بهترین تفریحات و لباس و طلا رو برا خودم خریدم سعی کردمم کنارش به مادرم کمک کنم  و کسایی که توی تهران کنارشون کار کردم یا توی دانشگاه واقعا احترام میزارن بهم بخاطر اینکه سن کم کلی تونستم روی پای خودم بمونم 

همیشه این که کجاها میرم و چ کلاسایی سعی میکردم اصلا به کسی نگم و همینجوری پیشرفت کنم هیچ فعالیتی توی اینستا نمیزاشتم ولی فامیل و خانوادم رشد شخصیتم رو میدیدن . ی خواهر دارم از بچکی که تازه پدرم از دست داده بودم خیلی کتکم میزد . خیلی عقده ای بود فقط ازش فاصله گرفتم هر چند خیلی خیلی تا وقتی که ازدواج کرد منو اذیت کرد دقیقا سال اخر دبیرستانم ازدواج کرد . منم ی نفس راحت کشیدم و به زندگیم رسیدم