2777
2789
عنوان

گناهم‌ با هیچی پاک نمیشه💔

65 بازدید | 2 پست

باورتون نمیشه اینقدر از خودم بدم میاد که همش دارم فکر می‌کنم چیکار کنم که اون آدم معصوم قبلی بشم.. من آدم قدیمی‌ای نیستم اما افکارم در رابطه با زندگی خودم هنوز قدیمیه‌. خط قرمز و چارچوبایی‌ دارم که نباید ازشون گذر می‌کردم.. یه پسر مجازی اومد و گند زد به سوابق پاک و زندگی قشنگم

راستش دیگه نمیتونم با این پسر ادامه بدم چون زیر دستش میمیرم. با فاصله هزار کیلومتری باعث شده کلی وزن کم کنم، هرروز گریه کنم و منزوی‌ِ منزوی شم

خیلی تحقیرم می‌کرد و حس ناکافی بودن بهم می‌داد

نزدیکم‌ شه که منو رسما می‌کشه.. چندبار تهدید کرده بود که ازدواج کنیم کتکت میزنم. از کات کردنم پشیمون نیستم از خیلیییی نزدیک شدنم به این آدم پشیمونم و همسر آیندم‌.. از خودم بدم میاد و به تمام آدمایی که عین من از این اشتباها نکردن حسودیم میشه. از خانوادم خجالت می‌کشم.. ولی من فکر میکردم اولین مرد زندگیم، آخرین مرده:)

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

مجازی سخته اعتماد نکن خودت وببخش ازاول شروع کن

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

شما الان تو سنی هستی که اوج احساسات را تجربه میکنی ،خودت را سرگرم کن ورزش کن ،یه مدت هم  از فصای مجازی دور شو یا کمتر تو فصای محازی باش ،یکم که زمان بگذره کاملا نرمال میشی ،وتمام این خاطرات کاملا برات بی اهمیت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.