2777
2789
عنوان

جای این مادر تو جهنمه

525 بازدید | 17 پست

مامانم خیلی بدجنسه

برادرم که چپ و راست نفرینش میکنه منم به خدا واگذاشتمش

بدترین بدترین مادر دنیارو من دارم

از صبح عین کوزت براش کار کردم بهم دستور داده هزاربار هم غر زده عیب گرفته که خوب کارو رو انجام نمیدی بعدش میاد با لبخند تحقیر آمیز میگه کسی نمیگیرتت چیزی نگفتم الان هم

داشتم غذا درست میکردم جلو گاز وایستاده بود خیره شده بود خیلی معمولی گفتم برو کنار میخوام غذا رو بهم بزنم دم گوشم یک جیغ بدی کشید گوشم گرفت کلی هم فحش بد داد 

دیگه صبرم تموم شده😭😭

بابایی 🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چه ربطی به عادت داره چند سالته درس اینا میخونی مامان هم این جوری هست دیگه ولش کردم

من مامانم ول کردم اون ولم نمیکنه مخصوصا داداشم خیلی اذیت میکنه

۲۲ سالمه درسم تموم شده فارع التحصیلم

بابایی 🖤🥀
من مامانم ول کردم اون ولم نمیکنه مخصوصا داداشم خیلی اذیت میکنه۲۲ سالمه درسم تموم شده فارع التحصیلم

پدرت چی 

رابطه ات با داداشت چطوره 

اون داره اون کار میکنه که ازدواج کنی و بری 

ولی حواست جمع کن که درست ازدواج کنی 

دوم عم سعی کن بیرون مشغول باشی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

پدرت چی رابطه ات با داداشت چطوره اون داره اون کار میکنه که ازدواج کنی و بری ولی حواست جمع کن که درست ...

پدرم فوت شده

رابطم با داداشم خوبه هر چند داداشم این اواخر خیلی عصبی شده

حالا با داداشم چرا بدرفتاری میکنه !!

تازه یک خواستگار خوب داشتم اینقدر بی محلی و بدرفتاری کرد رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن

بابایی 🖤🥀
پدرم فوت شدهرابطم با داداشم خوبه هر چند داداشم این اواخر خیلی عصبی شدهحالا با داداشم چرا بدرفتاری می ...

ععزیزم روحشون شاد 

برای خودت زندگی کن و نزار حتی مادرت رو زندگی تاثیر بزاره 

با برادرت رابطه تو خوب کن 

و سعی کنید رفتار مادرتون خوب کنید 

من نتونستم و الان برای خودم دارم زندگی میکنم 

سعی کن شاغل باشی و خودت آشنا شی برای ازدواح 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ععزیزم روحشون شاد برای خودت زندگی کن و نزار حتی مادرت رو زندگی تاثیر بزاره با برادرت رابطه تو خوب کن ...

ممنون 

هرچقدر باهاش خوب بدیم بدتر شد

تو خونمون مدام دعواست😔

داداشم مثل من صبر نمیکنه حتی یکبار میخواست بکشتش

بابایی 🖤🥀
ممنون هرچقدر باهاش خوب بدیم بدتر شدتو خونمون مدام دعواست😔داداشم مثل من صبر نمیکنه حتی یکبار میخواست ...

عین خونه ما پس ولش کنید انگار نیست خودتونو مشغول کنید اون موقع اونم حساب میاد دستش

اکانت ۳ نفره مون💞🤪