2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر لک صورتم😭😭

341 بازدید | 27 پست

سلام بعدازبارداریم صورتم پرلک سیاه شده چندتاپمادم زدم نرفت.دیشب باشوهرم بحثم شد گفت چقدرزشت شدی....چیکارکنم؟مزوتراپی خوبه؟دکتر خوب میشناسیدشهر ری هستم.....خواهشا کسی راه موثر میدونه بگه....ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتی تو چته نه نه ماه حمل میکنی نه دندونات خراب میشه نه اذیت میشی نه حالت تهوع میگیری نه لک میزنه صورتت نه خیلی ببخشید جر میخوری موقع زایمان بایدم از این حرفا بزنی 😒

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
معلومه اصلا به خودت نمیرسی، یع کرم روشن کننده پوست بزن ماسک آبرسان اینا بزن تو خونه آرایش داشته باش ...

کرم آبرسان. و ضدلک زدم پنج ماه خوب نشد.هرروزم نمیتونم آرایش کنم ....میرم مهمونی با آرایش میپوشونم...😔😔😔

بهش میگفتی تو چته نه نه ماه حمل میکنی نه دندونات خراب میشه نه اذیت میشی نه حالت تهوع میگیری نه لک می ...

واقعاااااا....ولی خودمم میرم جلوی آینه  حس بدی دارم میگم کاش پوستم صاف میشد🥺

واقعاااااا....ولی خودمم میرم جلوی آینه حس بدی دارم میگم کاش پوستم صاف میشد🥺

ما خانوما همه همینیم خود من هر روز دنبال یه چیزیم که پوستمو شاداب تر کنی ولی آقایون خق اظهار نظر ندارن 😒😂

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

فک کنم تنها راهش پیلینگ شیمیایی هست

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

قبول داریم که مشکل داره پوستت ولی دلیل نمیشه همسرت انقدر بد و با لحن بد بهت توهین کنه بگه زشت شدی میتونست همونو مهربون تر با لحن خوب بگه واقعا جای دوری. نمیره آقایون سنگ دلن