2777
2789

شوهرم دیشب باحرفاش نابودم کرد یکی از حرفاشم این بود ک توهمش زیری و نمیدونم تنبلی کاری نمیکنی درحالی ک من خیلی همراهیش میکنم خب ینی چی مگ شما مث مانیستید مگ بقیه هم اینطور نیستن اصلا اعصابم خیلی خورده خدا نگذره ازش همش فک میکنم اینا بهنوس

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یکم تعقییر پوزیشن بده 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

خب یکم توقع داره 

ببین چجوری دوس داره اون جوری باش 

نترس اکثر مردا همینن 

اگه ب زبون نمیارن دیگ بنا ب اخلاق خودشونه 

و الا پرتوقعن 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

ازش بپرس ببین فانتزیش چیه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

تاثیر فیلم هایی هست که میبینن

خودمم حدس میزنم اکسپلورش شده زنای ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

توام ازش ایراد بگیر در مقابل 

ببین خوشش میاد

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ازش بپرس ببین فانتزیش چیه

فانتزی نداره سادیسم داره کلا با راحتی من مشکل داره حدانکنه ۵دیقع دراز بکشم

خب یکم توقع داره ببین چجوری دوس داره اون جوری باش نترس اکثر مردا همینن اگه ب زبون نمیارن دیگ بنا ب ا ...

بعضی مردا فقط اورد ناشتا میدن، خب بجای تحقیر کنی خانومتو کوفتش کنی با مهریونی همون وسط بگو بیا این مدلی امتحان کنیم بهش یاد بده چیکار کنه، ادم پو.رن استار ک زاده نمیشه ب مرور یاد میگیری دستت میاد کدوم مدل بیشتر لذت داره، حالا بری همین اقا رو هم ببین خودشم همچین کار بلد نیس