2777
2789
عنوان

شما بودین چی میگفتین 😑

112 بازدید | 8 پست

سلام هفته پیش مامانم اینارو بردم خارج از شهر گردش 

این هفته هم قرار بود غذا بپزن باهم بریم روستا، 

حالا مامانم صبح به مدت 1ثانیه تک زنگ زده(خب تماس 1 ثانیه ای اصلا صدای گوشی در نمیاد)که اومدم دیدم تماس بی پاسخ افتاده بهش زنگ زدم 10 بار جواب نداده، آخرش برداشته میگه داشتیم میرفتیم دهات گفتم به تو هم بگیم دیدیم هرچی زنگ زدیم جواب ندادی دیگه خودمون اومدیم منم گفتم باشه خدافظ، 

این بحث باز میشه بالاخره، اون موقع چی بگم بهش؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

بابابات تنهایی رفتن؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابام سره کاره، با خواهرش اینا دسته جمعی

گفته شب جمعه ای حتمامیخوای پیش شوهرت باشی واینکه نگه هم نمیشه

دیگه تعارف الکی زده

اومدبگوخوش گذشت بدون من؟!

همیشه به سفربدون من😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
گفته شب جمعه ای حتمامیخوای پیش شوهرت باشی واینکه نگه هم نمیشهدیگه تعارف الکی زدهاومدبگوخوش گذشت بدون ...

نه این اولین بارشون نیست.، میخان به من حرص بدن 

منم دیگه نمیخام باهاشون جایی برم 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
شب جمعه کدومه. امروز چهارشنبه هست 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای بابافاتحه الکی خوندم😁😂🤣🤣🤣

نه این اولین بارشون نیست.، میخان به من حرص بدن منم دیگه نمیخام باهاشون جایی برم

اشکال نداره مادرته

خوشبحالت که هستش

منکه۳سال پیش یهووتوی اوج سلامتی مادرم روتوی۶۰سالگیش ازدست دادم