2821
2789
عنوان

خانوادم اصلا نرمال نیستن

110 بازدید | 6 پست

اون زمان که من مجرد بودم وضعیتشون اینقدر بد نبود مامان و بابام با هم مشکل و ودعوا داشتن به ما اهمیت نمیدادن از خونه نمیذاشتن حتی تا سر کوچه برم گفتن شوهر کن برو تا ما خیالمون راحت شه تو ۱۸ سالگی با کسی که دوسش نداشتم ازدواج کردم انگار مجبور بودم از چاله افتادم تو چاه و هزار مشکل ....الان هیچ احترامی بینشون نیست مدام دعوا دارن همش نفرین اصلا هم عادی نمیشه براشون روزبه روز بدتر میشن خواهر کوچیکترم ۲۷ سالشه مجرد بی هدف تو خونه نه سرکار میره نه چیزی یاد گرفته نه حتی خواستگار داره ..بابام بهش حرف بزنه مثلا بگه برو اونور تر کلی نفرینش میکنه فحشش میده حتی میزنتش ...مامانم نمیزاره جایی بره می‌ترسه بلایی سرش بیاد...داداشم ۱۵ سالشه  با خواهرم کلی فحش های بد و خیلی بد به هم میدن ...رو م نمیشه حتی بگم...مامانم  هم فقط خوابیده با گوشی و چسبیده به کارش حتی حموم هم نمیره نتونست ما رو درست تربیت کنه از گل کمتر به داداشم الان نمیگه یادش رفته ما بچه بودیم چه بلایی سرمون می‌آورد ...زندگیشون رفته رو تکرار عین یه خانواده عادی نیستن حرف هم اگه بزنم میگن به تو چه یا تو طرف اینی...میرم اونجا افسرده میشم خانواده های دیگه رو میبینم میگم ای کاش اینا خانوادم بودن و منم مجرد پیششون...اصلا کاش حداقل ما نبودیم ...😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا بچگی و نوجوانی خوبی نداشتم نه درس خوندم نه کار کردم نه حتی دوستی داشتم ..ازدواجم هم که تر...انگار مجبور بودم گاهی باورم نمیشه این شوهر من باشه دلم میخواد نوجوانی کنم عشق رو تجربه کنم ...کاش تو بچگی میمردم

حالا شرمنده این حرفو میزنم ولی اینا که مشکل دارن چرا تولید مثل کردن دو تا دیگه رو هم بدبخت دنیا کنن

همینو بگو..از اول مشکل داشتن من و خواهرم تو بچگی باید مرده بودیم

همینو بگو..از اول مشکل داشتن من و خواهرم تو بچگی باید مرده بودیم

دور از جونت نزن همچین حرفی 

پدر مادر منم خون منو تو شیشه کردن تازه فک میکنم تا آخر عمر مجرد میمونم هیچکس نمیاد بگیرتم

⁦♥️⁩
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792