2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3روزه زنگ میزنم فقط عذر خواهی میکنناز هجدهم منتظر واریزم همش برگشت میزنه تو کیف پول 😭

من اصلا درک نمیکنم چرا رفتارت اینجوریه

وقتی عذرخواهی میکنن یعنی درگیر درست کردن سیستمی هستن 

فقط 3 روز گذشتع 

درنهایت هم نشه با اعتبار کیف پول طلا میخری 

چرا مسئله رو برای خودت بزرگ میکنی

من اصلا درک نمیکنم چرا رفتارت اینجوریهوقتی عذرخواهی میکنن یعنی درگیر درست کردن سیستمی هستن فقط 3 روز ...

درکش برای شما سخته که پول برای همسرم پول باید میخوابوندم به حسابش چک داره

وقتی از مشکل کسی خبر نداری هرچی دلت میخواد نگو

بله خرید میخوام چیکار من همسرم چک داشت پول نقد میخوام

پس اصلا چجوری به حسابشان ده تومان واریز کردی . خرید کردی دیگه گل اونام الان فکر میکنن مجدد میخوای خرید کنی 

من کالا برگشت زدم به دی جی کالا در پشتیبانی ازم پرسید پول اعتبار کیف پول بشه با برگشت بخوره به اون شماره کارت در کاربری ذخیره شده .

شما دیدی شماره کارت در کاربری ات هست ؟

درکش برای شما سخته که پول برای همسرم پول باید میخوابوندم به حسابش چک دارهوقتی از مشکل کسی خبر نداری ...

عزیزم از باجه خرید نکردی پولم تو جیب کارمند نذاشتی مه از تو جیبش دربیاره بده بهت

هزاران کاربر خرید میکنن

برمیگرده به میف‌پولت باید دوباره خزید کنی

اگر قرار باشه برای هرکار برو برگشت پول به حسابش انقد وقت بذارن که باید جمع کنن بخوابن خونه راحتترن

شوهرت جک داشت‌قبل‌خرید بهش فک میکردی کولی بازی نداره ک