2777
2789
3روزه زنگ میزنم فقط عذر خواهی میکنناز هجدهم منتظر واریزم همش برگشت میزنه تو کیف پول 😭

از کیف پول میتونی منتقل کنی به کارتت

وارد اپ دی جی پی شو بعد قسمت کیف پول بزن برداشت وجه و به هر شماره کارتی می خوای منتقل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کیف پول میتونی انتقال بدی به کارتت من برا روبی کوییز که جوایزمو میریختن کیف پول اوانو خودم باید میرفتم انتقال میدادم به حسابم برو رو کیف پول ببین مراحل انتقال میاد 

پس اصلا چجوری به حسابشان ده تومان واریز کردی . خرید کردی دیگه گل اونام الان فکر میکنن مجدد میخوای خر ...

دی جی پی اصلا میدونی چیه؟!من خرید انجام ندادم پول تو کیف پولم بود فقط

از کیف پول میتونی انتقال بدی به کارتت من برا روبی کوییز که جوایزمو میریختن کیف پول اوانو خودم باید م ...

بار اولم ک نیست عزیزم

همون بعد ۲۴ساعت برگشت میزنه ب کیف پولم دوباره

عزیزم از باجه خرید نکردی پولم تو جیب کارمند نذاشتی مه از تو جیبش دربیاره بده بهتهزاران کاربر خرید می ...

به تو چه اصلا

تو چی میگی این وسط اومدی تو تاپیکم هر چرنذی میگی برو از تاپیکم بیرون

من اون پولو قرض کردم اون بنده خدا کیف پولمو شارژ کرد ک من بکشم قصد خرید نداشتم 

تو چرا بهت برخورده این وسط مگه تو پول منو خوری یا صاحب دی جی پی هستی که سنگ اونارو ب سینه میزنی؟!

به تو چه اصلاتو چی میگی این وسط اومدی تو تاپیکم هر چرنذی میگی برو از تاپیکم بیرونمن اون پولو قرض کرد ...

حقیقت رو گفتم

کسی‌که نشسته خونه خبر نداره از روال‌کار اداری

بشین اه و ناله کن خود دانی

دیجی پی یا هر شرکتی با اون عظمت چیکار داره که تو قرض کردی

روال باید طی شه

حقیقت رو گفتمکسی‌که نشسته خونه خبر نداره از روال‌کار اداریبشین اه و ناله کن خود دانیدیجی پی یا هر شر ...

من بار اولم نیست ک از کیف پول دی جی پی پول میزنم ب حسابم همیشه هم نهایت تا دو ساعت پول میزدن ب حسابم

اگر امروز پولو نزنن باید برم انگشترمو بفروشم چون اونا وظیفشونو مثل همیشه به درستی انجام ندادن

حقیقت رو گفتمکسی‌که نشسته خونه خبر نداره از روال‌کار اداریبشین اه و ناله کن خود دانیدیجی پی یا هر شر ...

حقیقت اینه که وظیفه داشتن تا ۲۴ساعت انتقال بدن

نه اینکه الان ۸۰ساعته بلاتکلیف گذاشتن

تو چرا زورت گرفته از اینکه اونا وظیفشونو به درستی انجام ندادن

عزیزم یکم طول میکشه اینا ۱۹ هر ماه پول غذای کارمنداشون رو دیجی‌ پی شارژ میکنن که یا خرید کنن یا بردا ...

جدی؟مثلا چند روز؟بخدا از استرس مردم پولم مال من نبوده واس همسرمه  قرض هم بوده

درکش برای شما سخته که پول برای همسرم پول باید میخوابوندم به حسابش چک دارهوقتی از مشکل کسی خبر نداری ...

مسئله اینه شما خاستی روند اداری دور بزنی این بار افتادی تو تله های اداری

دی جی پی برای خرید اقساطی از خودشون هست نه برداشت نقدی 

یعنی یه شماره کارت نداشتی ک برات کارت به کارت کنن و پولو به دی جی پی نزنن

دیگه هم ریپلی نکنید خدانگهدار

مسئله اینه شما خاستی روند اداری دور بزنی این بار افتادی تو تله های اداریدی جی پی برای خرید اقساطی از ...

مسئله اینه شما فضولی این وسط که مشخص شد شخصیتت

تو چیزی که به شما ربطی نداره و اطلاعی نداری نظر نده

من خواستم برای خونم خرید کنم از کسی قرض کردم میخواستم وام دی جی رو هم بگیرم که مسئله چک همسرم پیش اومد

تهمتی هم که زدی گردنت اون دنیا مدیون منی تا شما باشی تو هرچیزی نظر بیخود ندی من هرگز شمارو نمیبخشم و مدیونی گردنته بابت قضاوت بیجات مزاحم تاپیکم نشو