2777
2789
عنوان

خانومایی که سابقه بارداری دارین یا اقدامین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست
کیت رو واسه این ماه دیگه دیره از ماه دیگه میخام استفاده کنم . از روز دهم استفاده کنم خوبه؟ صبح میام ...

چرا دیر باشه؟ خب همین امروز بزن اگه دو خط شد دست بکار شید؛)

ببین والا من خودم نمیدونم این ماه بار اولی بود استفاده کردم ولی ایا بنظرت میشه دو سه روز نشون بده دو‌خط؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز نهم سیکلم خیلی ترشح داشتم تعجب کردم بعدش کم شد دوباره از دیشب که ۱۳ سیکلم بود تخمدانم تیر می‌ ...

اقدام کنونترس اسپرمم توی بدن زن سه روز زندست ب ایناش فکرنکن کارتو بکن فقط 🫣😂

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

مکمل این ماه زیاد خوردم . آوابوست,کیوتن، کوآلی فول. امگا . ویتامین دی. ویتامین ای تغذیه هم فست فود و ...

خیلی کار خوبی کردی شکر و قند مصنوعی حذف کردی 

هوس کردی طبیعیشو بخور 

ورزش خیلی خوبه ،مخصوصا صبح ها 

پیاده روی کن نمیخواد ورزش خاصی باش 

آره فردا ۲۲ شهریور . عزیییییزم سالگرد ازدواجتون پیشاپیش مبارک . به پای هم خوشبخت بمونید ❤️❤️

ممنون گلبانو همچنین 😍

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی کار خوبی کردی شکر و قند مصنوعی حذف کردی هوس کردی طبیعیشو بخور ورزش خیلی خوبه ،مخصوصا صبح ها پیا ...

آره این ماه به مصرف آجیل رو آوردم و کشمش و خرما و مویز میخورم .‌چای و قهوه هم خیلی وقته گذاشتم کنار .مکمل تقویتی هم زیاد خوردم. با روغن سیاهدانه هم گاهی رحمم رو ماساژ میدادم دیگه هرچی خدا میخواد انشالله جواب بده

سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی دکتر گفته تا ۳ ماه نتیجه نگرفتی بیا واسه پروسه نازایی . ذخیره تخمدان ...

ببین همسر من واریکوسل داشت ما ۱ سال اقدام کردیم نشد هر دومون استرس داشتیم هی منتظر بودیم نمیشد رسما گریه میکردم تا اینکه دکتر گفت اگه همسرم جراحی نکنه به هیچ وجه من باردار نمیشم ۳ ماه بعدش وقت عمل داد من ماه دوم فهمیدم باردارم چرا چون کلا دیگه بی خیال شده بودیم می گفتیم باید جراحی بشه بعد دیگه اصلا منتظر نبودیم برا همون میگم که استرس نداشته باش بی خیال باش دوستمم تقریبا همین ماجرارو داشت اونم تنبلی تخمدان داشت بعد چند سال اقدام و دکتر و دارو بی خیال شد همون موقع باردار شد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️