2777
2789
عنوان

خانومایی که سابقه بارداری دارین یا اقدامین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست
فقط استرس نداشته باش که خودش سمه بی خیال باش هر موقع شد شد

سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی دکتر گفته تا ۳ ماه نتیجه نگرفتی بیا واسه پروسه نازایی . ذخیره تخمدانم کمه ولی پریودیم منظمه

کیت تخمک گذاری با ادرار اول صبح استفاده کنی بهتره 

ولی خوده تخمک گذاریم علائم داره 

ترشحاتت زیاد میشه دل درد جزئی شاید داشته باشی

خیلی خیلی زودمامان میشی 

استرسم سمه برا بارداری از خودت دورش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی دکتر گفته تا ۳ ماه نتیجه نگرفتی بیا واسه پروسه نازایی . ذخیره تخمدان ...

قطره ی ویتاگنوسم امتحان کنیدروزی ۴۰ قطره  ازدکترتون سوال کنید تداخل باداروهات نداشت بخورماه اول دوم معجزه میکنه برا ذخایر کم هرمشکل زنانه ای حتی کیست معجزست

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

سلام دکتر به من گفت از روز ۱۱ تا ۱۷ ۱۸ سیکل وقت داری بعدم اگر سیکل هات نامنظمه برو از داروخانه کیت ت ...

سیکلهام  منظمه ولی کیت هم باید امتحان کنم . روز نهم ویازدهم و  دوازدهم نزدیکی داشتم . از دیشب خیلی تخمدانم درد می‌کنه ولی نمی‌دونم کدوم طرف. ممنون عزیزم پس هنوز وقت دارم 

داروخانه داره بگیرم؟

بله

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

کیت تخمک گذاری با ادرار اول صبح استفاده کنی بهتره ولی خوده تخمک گذاریم علائم داره ترشحاتت زیاد میشه ...

من روز نهم سیکلم خیلی ترشح داشتم تعجب کردم بعدش کم شد دوباره از دیشب که ۱۳ سیکلم بود تخمدانم تیر می‌کشه خیلی زیاد 

برو اقدام کن بدون استرس 

ورزش ازیاد نبر که خیلی خوبه 

رو تغذیه هم کارکن الان من خودمم ۶ ماه اصلاح سبک کردم 

هم وزنت میاد پایین هم تخمک بهتری داری برا بارداری 

مصرف مکمل ها تو اقدامی از یادنبر 

چیزایی که دکتر گفت بدرد توام میخوره

شبها مخصوصا تو بازه تخمک گذاری زود بخواب تا قبل ۱۱ 

صبح ها زودتا قبل ۹ بیدار شده باشی ورزشتو کرده باشی صبحانتم خورده باشی ،مکمل هم به من دکتر روفولیک و ویتامین dداده

برو اقدام کن بدون استرس ورزش ازیاد نبر که خیلی خوبه رو تغذیه هم کارکن الان من خودمم ۶ ماه اصلاح سبک ...

مکمل این ماه زیاد خوردم . آوابوست,کیوتن، کوآلی فول. امگا . ویتامین دی. ویتامین ای 

تغذیه هم فست فود و شیرین حذف کردم .

ولی تحرکم خیلی کمه