2777
2789

دخترم نزدیک ۵ سالشه دکتر براش تجویز کرده خیلی نگرانم و از طرفی میترسم نزنم بعد دخترم بگه چرا برام نزدی زدنش راحته؟چون خودمون باید بزنیم و کسی دیدین عوارض داشته باشه بعد بروز داده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنید با خیال راحت. عوارض نداره. اگه نزنید بزرگ که شد ازتون متنفر میشه اگه قدش خیلی کوتاه بشه

همش میترسم عوارضی داشته باشه شما دیدین کسی زده باشه؟ تا ۱۵ سالگی گفت بزنه

چند تا دکتر غدد مختلف بردم سه تاشون گفتن لازم داره

همش میترسم عوارضی داشته باشه شما دیدین کسی زده باشه؟ تا ۱۵ سالگی گفت بزنهچند تا دکتر غدد مختلف بردم ...

بله تا ۱۶ سالگی حتی آمپول میزدن برای اینکه دچار بلوغ نشن تا بتونن اون آمپول ها رو بیشتر استفاده کنن. هیچ عوارضی نداره. ۱ آمپول که واسه افزایش قد بیشتر نیست همونه. عوارض نداره. اصلا چیزی که عوارض داشته باشه رو که به بچه نمیدن خانوم.

اون کسی که میشناسم هرشب از ۵ سالگی میزدن الان دخترشون سی سالشه قدش شده ۱۴۷

بعضی وقتا میگه بدون اونا معلوم نبوده چقد میتونسته بشه چون ممکنه بوده بعد از پنج سالگی نهایتا ۲۰ سانت رشد داشته باشه بدون آمپول 

بعدا که بزرگ تر شد استخون بندی رو قوی کنید ورزش هن بفرستید همزمان

کارایی که ما نکردیم رو شما برای بچتون بکنید لطفا

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

یه پسری رو دیدم پدر و مادر خیلی کوتاه بودند از فامیل دور 

ولی پسرشون ماشالا هیکلی بهم زده بود 

به مادرش گفتم پسرت به کی رفته ؟شما که ژنتیک دوطرف کوتاهید 

گفت از بچگی بردمش دکتر تغذیه 

این هدیه ی خدا بود به من 

چون درد زیادی واسه بچه هام میکشیدم و هرچی دکتر غدد میبردم جواب نمیداد 

حتی یه کدومشون گفت از درخت نخل انتظار سیب نداشته باش

چقدر ناامید بودم چون بچه های سمت خانواده شوهرم همه قد بلندند 

الان یکسال ‌وخورده ای میبرم دکتر تغذیه رشدشون فوق العاده اس 

تو روخدا کم کاری نکنید واسه بچه هاتون دکتر تغذیه اسمش میومد من فکر میکردم خوراکی میگه چیکار کن 

ولی دکترشون برای هرجایی و هرچیزی مکمل مخصوص خودشو میده 

بگرد شهرتون دکتر تغذیه ی خوب پیداکن و ببرش تا دیر نشده 

اگه دخترت هورمون رشدش کم باشه باید دارو مصرف کنه ولی کم نباشه باعث‌میشه موهای زائدش مردونه و زخیم بشه و دراینده باهاش به مشکل بخوره 

قد خیلی مهمه من خودم ۱۵۷ هستم ولی خیلی درد میکشم و حرف شنیدم تا حالا 

پس تلاشتونو واسه بچه هاتون بکنید که بزرگ شدند به خودتون افتخار کنید