2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت شما: ملکه 👑 معکوس 

ملکه زنی را نشان می دهد که روی تخت نشسته است. از طبیعت فراوانی که او را احاطه کرده است می توانیم حدس بزنیم که این زن نماینده مادر زمین، الهه باروری است. جهان او با زهره اداره می شود و این بدان معنی است که به لطف این الهه، عشق، هارمونی، باروری و تجمل به حد نهایی خود رسیده است. این زن با موهای بلوندی که با تاجی از ستارگان تزیین شده، نشانگر ارتباط الهی خود با قلمرو عرفانی است. او لباس بلندی با طرح انار دارد که نشان دهنده باروری است و روی بالشتک هایی گلدوزی شده با علامت زهره نشسته است. او در احاطه یک جنگل سبز دلربا است که رودخانه ای از آن عبور می کند. ملکه در ت   اروت نشان دهنده فراوانی و برکت است.

ملکه معکوس نشان می دهد که شما قدرت و اراده زیادی را از دست داده اید زیرا برای امور دیگران تلاش و نگرانی زیادی بخرج می دهید. در حالی که طبیعت ملکه این است که اطرافیانش را غرق در توجه و مراقبت خود کند. این ممکن است گاهی اوقات فراتر رود. شما از نیازهای خود غفلت کرده اید، کسانی را که دوست دارید با اعمالی که از سر خیرخواهیست می رنجانید. شخصی در حال تلاش برای ورود به زندگی شماست. این بدان معناست که به دیگران اعتماد می کنید تا از شما مراقبت کنند و برای شما تصمیم بگیرند. باید در جهت از بین بردن این تأثیر بر زندگی خود تلاش کنید و اعتماد به نفس نسبت به کارهای خود ایجاد کنید. همیشه سعی کنید تا حد امکان اطمینان حاصل کنید که مسائل را به تنهایی حل می کنید.

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت