2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی چی بخرم؟

64269 بازدید | 99 پست

سلام میخوام برم کلاس خیاطی به نظرتون چه مدل چرخ خیاطی بخرم که اگه بعدا خواستم به صورت حرفه ای کار کنم برام مناسب باشه ؟کاچیران یا ژانومه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی خریدین؟دایم باهاش کار میکنین یا نه؟

اره من پارسال همین موقع خریدم کلاس خیاطی میرفتم سردوز هم داره روش جدا ک هر چرخی نداره ها باید جدا بخره ولی این مدل خودش سردوز داره من خیلی راضی ام

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

من خودم 1040 ژانومه دارم عالیه...ولی گلدوزی نست واگه خیلی حرفه ای بخوای نیست.....مارشال وخواهرشوهرم خیاطه داره خیلی جمع وجور عالیه....مامانم واونیکی خوهر شوهرمم وریتاس دارن نیمه صنعتی اون دیگه فوق العادست

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

من فاف،کاچیران مدل 1139 خریدم.سال 83

همشم باهاش کارمیکنم.همه جور چیزی باهاش میدوزم.خیلی توپه

الان مدلای جدید زیاده.برین بپرسین از خود نمایندگی میگن بهتون

عاشق خودمم...بوس بوس

چند سال کلاس خیاطی رفتم مربیم گفت ژانومه بگیر.مدل زیاد داره .واسه کسی که حرفه ای خیاطی میخواد بکنه مدل بالاترشو باید بگیره البته خود مربیم چرخ صنعتی داشت کلا میگه چرخ جدا بگیر سردوزم جدا.چرخایی که هر دو رو باهم دارن زود خراب میشن البته واسه کسی که میخواد خیاطی ادامه بده.