2777
2789
عنوان

زنعموم نابودم کرد

295 بازدید | 18 پست

من بین تجربی واسه ی پرستاری و انسانی واسه معلمی مونده بودم..

واسه علاقم رفتم انسانی

امشب تو مهمونی زنعموم اشکمو داشت در میورد

میگف بعضیا میگن معدلشون ۲۰ عه اونوقت میرن انسانی میخونن،میگف اگه ادمی درسخون باشه میره دکتر میشه

اونیم ک‌میره انسانی میدونه فردا پس فردا یکی میا میگیرش نمیترشه(پسر عموی دیگریم امسال کنکور داشت رشته ی ریاضی و این از من شدیدا خوشش میاد)هر جا میشینه میگه دختر فلانی با اینه در صورتی ک من باهاش حرف نمیزنم اصلا حتی یبار

منم‌گفتم خب خیلیا رفتن تجربی هیچی نشدن من واسه خودم زندگی میکنم.

زنعمومم گفت خب شیرین خانوم خب پسرتونم تجربی خونده دلیل نیست ک(پسرش از دهم درس نمیخونه غیر انتفاعی نوشته فقط الکی اسمش مدرسه اصلا نمیره)

توروخدا بگید چیکنم اشکام بند نمیان...

به زنعمو خوبم گفتم فعلا چیزی ب مامانم نگه...

فامیلای محترم لطفااا پاتونو تو زندگی بقیه نکنید

رتبه شخصیه

زندگی شخصیه

رشته ی دبیرستان ب خود طرف معلومه

ارتباطاتش به شما مربوط نیستتتت

درست جواب میدادی میگفتی علاقه برام مهم تره

دوس ندارم بخاطر کلاس گذاشتن بیخودی ک کلاسم نداره واقعا خودمو نادیده بگیزم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش دارم‌گریه میکنم‌...هیچی نتونستم بهش بگم دارم میمیرم

ول کن بابا بخواب 😴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

توی مراسم روضه دخترداییم داشت چایی دور میداد همسایه فضول موقع چایی برداشتن بهش گفت رتبه ت چند شده ؟🤯

باز آخر مراسم اومد دوباره پرسید ازش 

ما خشکمون زده بود 

انقدددد فضول 

آخه به تو چه انقد پیگیری🥴

ببین فامیل همینن

منم تو همین دوراهی مونده بودم تجربی رو انتخاب کردم اتفاقا پرستار هم شدم همون فامیل وقتی تجربی رو انتخاب کردم میگفتن تجربی بده وفلانه بفرستش بره انسانی خدا میدونه چقد مامانم با من بحث کرد سر اینکه انسانی نمیخواستم برم

درست جواب میدادی میگفتی علاقه برام مهم ترهدوس ندارم بخاطر کلاس گذاشتن بیخودی ک کلاسم نداره واقعا خود ...

میکردش دعوا!

یبار بهش گفتم من با فلانی(پسر عموم)حرفم نمیزنم چرا رفتید گفتید

گف چقد گستاخی خب معلومه دیگه با همی گستاخیات رفتی پسر فامیلو تور کردی

ببین فامیل همیننمنم تو همین دوراهی مونده بودم تجربی رو انتخاب کردم اتفاقا پرستار هم شدم همون فامیل و ...

چرا سرشونو از زندگیم نمیکشن بیرون

از قضاوتاشون خسته شدم موهام سفید شده بود پارسال ب زور هزار تا کوفت و زهر مار موهام دوباره رنگشون برگشته

چرا سرشونو از زندگیم نمیکشن بیروناز قضاوتاشون خسته شدم موهام سفید شده بود پارسال ب زور هزار تا کوفت ...

هیج وقت بیرون نخواهند کشید موقع رتبه یه جورن موقع رشته یه جورن موقع اعلام نتایج یه جورن تازه دانشگاهم ک بری ادامه داره فقط خودت باید قوی باشی و رو حرفت پافشاری کنی من واقعا قوی موندم اینقد رو حرفم وایسادم ک یه دنیا هم نمیتونست علاقه و نظرمو عوض کنه

من داداشم فرهنگیان میخونه

سال اخرشم هست میخواد بخونه واسه فوق و بعدش دکترا

با حقوق دانشجوییش داره پس اندازشم میکنه همه کاراشو میکنه داره خونه میسازه

بعد هی میگه پسر فلانی بِله

پسر فلانی پارتی داشته

باور کنید ماشین خریدیم انقددد حرف زد بمون ک سه رور بعدش بدترین تصادف زندگیمونو کردیم

بگو والا من کی ادعای درسخونی کردم؟؟؟؟؟همیشه من هیچ ادعایی ندارم که اونام هیچ انتظاری نداشته باشن

دقیقا!

من هیچوقت راجب درسم باهاش حرف نزدم یبار پرسید گفتم ۲۰ شدم

بعد هی میگه دروغ میگی

خسته شدم 

چرا باید واسه نمره سال نهم ک اصلا ارزشی ندارههههههه دروغ بگم

چرا جوابشو نمیدی؟من چن وقته فهمیدم جواب فامیلو باید رک و بدون ررودرواسی داد تخش دوبار خانوادت باهات دعوا میکنن ولی فامیل میفهمن ک نمیتونن هر زری که خواستن بزنن

من ک چن وقته مثل خودشون جواب میدم دیگه کلاااا دور منو خط کشیدن فضولی نمیکنن