2777
2789
عنوان

وای بچه ها این پسر منو دیونه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 80 پست
بابا خونه شده عین مسجد همه رو ریختم تو اتاق هیچ کار نمیتونم بکنم هر جا برم میاد دستشویی میرم درو میک ...

ببخشید ولی من میگم لذت ر ی د ن هم از مون گرفتن

منم خیلی اذیت میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر منم همینطور دلم براش میسوزه  اصلا خیلی بچش فضوله

آره اینم کنجکاوه یه چیزی میگیرم دستم تند میاد دهنشو غنچه میکنه الکی گریه میکنه و اون وسیله رو میخاد 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
آخه من تنهام کسی کمکم نیست شوهرم سرکاره بعضی وقتها آنقدر خسته میشم میشبنم گریه میکنم غر میزنم به شوه ...

حالا خوبه خودت خانه داری حالا ببین اگه من بچه دار بشم چی میکشم ازیه طرف کارای خونه ونی نی وازیه طرف کاربیرون ازمنزل

یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست...مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت می شود باورش کرد.آخرچطور می شود یک دفعه مادرشد.همین که نقطه ای تپنده را نشانت میدهندومیگویند این بچه شماست. همه چیز تغییرمی کند.دستت رامی گذاری روی شکم وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی ترباشی.بایدمحافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک.بایدحامی اش باشی.همراهش باشی.شروع به تکان خوردن که می کندفکرمیکنی دیگرخودت نیستی.دیگرپاهایت روی زمین نیست.لذتی وجودت را میگیرد که با کمترچیزی قابل قیاس است.باگذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تری میشوی.چقدر قلبت برایش می تپد.  برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود.چشم هایش  دهانش  انگشت هایش. ازهمین روزهاست که نگرانش می شوی.که چرا تکان نمی خورد.چرا نمی چرخد.چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست  جادویی که همه چیز راتغییر می دهد.جادویی که تورا تغییر می دهد ودیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند.بعد از این کسی هست که تور را مادر صدا خواهد کرد ماااااااااااااااادر

وای دختر من که رفلاکس داره بدجور از صبح دارم استفراغ میشویم😷

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم بچه همینه.منم همه چیزای مهم رو برداشتم اما یه سری چیزا رو هم بذار دم دستش و مانعش شو برداره.باید متوجه بشه که نمیشه به همه چیز دست بزنه، ولی بامحبت بهش یاد بده.غذا ریختن که دیگه خوراکشونه.یه بار دخترم تو پذیرایی بود من آشپزخونه ظرف میشستم اومدم دیدم همه شیرینیا رو پودر کرده رو فرش.عکس گرفتم با شوهرم کلی خندیدیم به کاراش و جارو کشیدیم.

حالا خوبه خودت خانه داری حالا ببین اگه من بچه دار بشم چی میکشم ازیه طرف کارای خونه ونی نی وازیه طرف ...

من دوست دارم برم سرکار ولی شوهرم میگه تو با این بچه استخدام رسمی شدی تو خونه عمرا بتونم برم سرکار 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
آره اینم کنجکاوه یه چیزی میگیرم دستم تند میاد دهنشو غنچه میکنه الکی گریه میکنه و اون وسیله رو میخاد& ...

نمیدونم چکارش کنیم خواهر بیچارم جرأت نداره تنهاش بذاره

خییییییییلی فوضوله

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
بخدا نزدیک بود ماهواره ما رو خراب کنه  گوشی رو که باید قایم کنیم اصلا تا گوشی رو میبینه باید ب ...

آخی چه بامزه خداحفظش کنه

یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست...مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت می شود باورش کرد.آخرچطور می شود یک دفعه مادرشد.همین که نقطه ای تپنده را نشانت میدهندومیگویند این بچه شماست. همه چیز تغییرمی کند.دستت رامی گذاری روی شکم وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی ترباشی.بایدمحافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک.بایدحامی اش باشی.همراهش باشی.شروع به تکان خوردن که می کندفکرمیکنی دیگرخودت نیستی.دیگرپاهایت روی زمین نیست.لذتی وجودت را میگیرد که با کمترچیزی قابل قیاس است.باگذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تری میشوی.چقدر قلبت برایش می تپد.  برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود.چشم هایش  دهانش  انگشت هایش. ازهمین روزهاست که نگرانش می شوی.که چرا تکان نمی خورد.چرا نمی چرخد.چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست  جادویی که همه چیز راتغییر می دهد.جادویی که تورا تغییر می دهد ودیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند.بعد از این کسی هست که تور را مادر صدا خواهد کرد ماااااااااااااااادر
من دوست دارم برم سرکار ولی شوهرم میگه تو با این بچه استخدام رسمی شدی تو خونه عمرا بتونم برم سرکار&nb ...

بهترین کارومیکنی که نمیری زن ساخته شده واسه خونه کار بیرون آدمو زود پیرمیکنه من 6عصررسیدم خونه کلی کارخونه انجام دادم واقعا خسته شدم دیگه نمیدونم بچه رو کجای دلم بذارم