2777
2789
عنوان

ب شدت حال روحی بدی دارم

106 بازدید | 12 پست

افکار استرسی وسواس

ترس😭💔

کاش یکی بود ک بهم حس آرامش و امنیت میداد

یکی ک مهربونانه بهم گوش میداد و قضاوت نمی‌کرد

و دوسم داشت من هیچ وقت احساس امنیت دریافت نکردم 

هیج وقت محبت واقعی ندیدم

منم خیلی دوست داشتم تو حال بدیام یکی باشه ولی وقتی نیست چاره‌ای نیست مجبوری خودت خودتو هندل کنی تا جایی که میتونی خودت این احساسات رو به خودت بدی

تازه باید خیلی هم مراقب باشه بابت همین احساس‌های نیاز درگیر یه آدم اشتباه نشی و آسیب ببینی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم.. راسش منم هیچوقت کسی پشتم نبوده و دوسم نداشته 

الانم فقط خواستم بگم تنها راهش اینه خودت قوی باشی همین 

و اینکه ایشالا اگر محردی یه پارتنر خوب بیاد تو زندگیت که محبت کنه و پشت و پناهت باشه مثل کوه🥰

منم همینمتازه استرس بیماری های مختلف هم دارم 🥺

منم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم 

شبا انقدر استرسم بالاست با صدای کوچیک، تپش قلب میگیرم یا فوبیای آتش سوزی دارم ، همش هم پای راستمو تکون میدم 

هر چی تو رو آزار میده و باعث حال بدت شده رو تو یه برگه بنویس خیلی کمکت میکنه و کمرنگتر میشه برات. مدیتیشن کن برو تو طبیعت بگرد و اگه اعتقاد داری نماز بخون و قرآن که عالیه .میفهممت ولی تهش آدما همه تنهان سعی کن حالت با خودت خوب باشه.

هر چی تو رو آزار میده و باعث حال بدت شده رو تو یه برگه بنویس خیلی کمکت میکنه و کمرنگتر میشه برات. مد ...

مرسی سعی میکنم

مدیتیشن یادم میدین 

من تمام مشکلاتم بخاطر ضعف در عزت نفسمه