2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

26 بازدید | 4 پست

بعضیا رو خدا چقدر دوسشون داره بعد من باید برای طبیعی ترین خواستم التماس خدا کنم ،

خیلی حالم بده دارم خرد میشم دلم مرگ میخواد دیگه حتی خوابم حالمو خوب نمیکنه همش دارم کابوس میبینم،

لطفا برای حل مشکلاتم حمد بخونید دعا کنید برام بخدا دیگه بریدم دیگه تحملم تموم شده کاش خدا بهم نگاه کنه کاش بهم رحم کنه 😔

یچی میگم که بفهمی اونا چجوری ان میگه که اون موقعی که دوست داشتم بارون اومد اون موقع که دوست داشتم هوا خوب باشد شد اون موقع که به عشق نیاز داشتم اومد چرا چون تقدیرمو در تقدیر خدا گم کردم میگه هرچی به قسمت باشی و کمتر چوب تو چرخ روزگار بزاری سنگین تر میچرخه چیزی که قسمت باشه هیچکس نمیتونه از چنگت دربیاره

یچی میگم که بفهمی اونا چجوری ان میگه که اون موقعی که دوست داشتم بارون اومد اون موقع که دوست داشتم هو ...

برعکس زندگی من طوریه که هیچ چی تو زمانش خودش اتفاق نمیوفته،

بعدش کافیه چند دیقه بخندم به جاش باید یه سال گریه کنم نمیدونم چرا آیت طوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.