2777
2789
عنوان

قضیه ی طلا خریدن در ماه صفر

495 بازدید | 27 پست

عزیزای دل من قشنگ سالها ناخواسته تجربه اش کردم و باهاش پول جمع کردم طلاهم خریدم 

اما خدایی سخته 

باز حالا میگم شاید یکی به دردش بخوره 

هر کسی که می خواد این ماه بتونه طلا و خونه و ... بخره باید خالصانه بتونه خدا رو عبادت کنه و تقوا داشته باشه

یعنی بتونه همه روزا رو روزه بگیره به غیر از روز های حرام  تا بتونه شبا قرآن و نماز شب بیدار بشه و یه شب در هفته هم احیا بگیره و تا صبح بیدار باشه یعنی عبادتش کامل و به وقت باشه تا بتونه اطاعت خدا رو هم بکنه 

هر پنج تا نمازش اول وقت باشه و حتی نافله هاشم به وقتشون بخونه 

حالا من کلی نماز قضا داشتم اونا رو دارم می خونمنگران وقتسم نباشین دقیقا دقیقا دقیقا همون قدر از وقت و انرژی آدم می‌ره برای کارای بیخودی و هدر می‌ره و اتفاقا وقتی آدم عبادت خدا رو می کنه کار دنیای آدم هم سریع تر انجام میشه هم اطرافیان  خدا به دلشون میندازه و کمک آدم می کنن حتی بدون این که ازشون بخواید 

و خدام کمک می کنه 

مثلا انرژیتون بالا باشه 

خدا بهتون طی الارض میده 

البته به من ندادن چون کم خون بودم و بخوامم پر خون بشم خیلی سیاه و لاغر میشم و شوهرم دوست نداره

ابتدای روزه گرفتن از ماه رجب شروع میشه و تا رمضان ادامه پیدا می کنه و بعد از اون دوباره از اول چله کلیمیه آغاز میشه و تا آخرش ادامه پیدا می کنه 

که البته روزه گرفتن تو چله کلیمیها به همراه مستحبات هست و خیلی سخت تره 

شاید مجبور باشین عهد بنی اسرائیل بردارین که به خاطر عبادت خدا فقط آب بخورین و غذاتون از سوره قرآنی و دعا ها باشه خصوصا اون پنج تا سوره که تو قرآن هست مثل سوره مبارکه یس و ملک و کهف و ... که تو تورات هم هست 

بعد از اون دیگه اون آدم می دونه همه روزا رو خصوصا روزای مستحب رو روزه بگیره تا بتونه نماز شب هم بیدار بشه

ولی خوب خیلی سخته خدایی و کار هر کسی نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میزنید خدایی خوب شد شماها خدا نشدید وگرنه کل سال باید روزه باشیم عذا بگیریم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اگه اطلاعات تون کامل نیست بهتره از یه کلیمی الاصل هم سوال کنید من مادرم پدرم کلیمی الاصل هستن که بل ...

چون کلیمی هستید آنقدر دینتون سخت هست 

دین اسلام دین سختی نیست 

دین انسانیت و اخلاقه 

اینهم عبادت بدون خدمت خلق و اخلاق خوش به هیچ نمی ارزه

حوالتون به همون آخوند دانشمند و اینجاهم نی نی یارهای مهربون دل سوز جامعه

منم زیاد دیدم آخوندهایی که تو این مدت می گفتن این غلطه و ... 

اما اونا علمشو ندارن که این جوری می گن عزیز 

منم چون خودم بهش رسیدم و تجربه اش کردم خواستم تو نت باشه شاید به درد یه کسی هم خورد