2777
2789
عنوان

از بی پولی خستم 🥺کار هم نیست

773 بازدید | 53 پست

خسته شدم اینقدر با نداری ساختممم 

اگه اجیم پسر شده بود من تو این دنیا نبودم اصن وجود نداشتم حکمتت چیه اخه خداا 

همش مراعات مراعات 

ندارن نمیتونن نخواه 

بخدا تنها خرجم به زوررر اونم ، پدبهداشتیه اونم اگه پریود نمیشدم نبود 

تا الان تو این چهارماه دوبار رفتم سرکار یا محیطش خوب نبوده یا صاحب کار 

تو هر دو هم مث خر کار کردم کارگری کردم 

دیگه نمی دونم 

من این زندگی رو نمیخوام 

فکر خودکشی امونمو بریده 

اینجا اخرین امیدمه 

شما بگید چیکار کنم 

کاربری دست دونفره ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بر خدا.. کدوم شهرید چون جدیدا اگهی های استخدامی دیوار اکثرا دنبال  همکاری خانم هستن

ازمون های استخدامی هم زیاد هست میتونین شرکت کنین

لیستشون رو دارم ازمون ها رو 

اگه هنری بلدی برو اینستا یه پیج بزن حتی میتونی مثلا پیج چرت بزنی اشپزی یا داستانای ترسناک بنویسی کم کم رشد میکنه میتونی از تبلیغات درامد کسب کنی 

اگه علمی داری میتونی دوره بفروشی به مردم 

اگه توانایی مشاوره داری مثلا تحصیلی میتونی بگی هفته اول راان اگه خوب بود با هم ادامه میدیم 

میتونی کارای ساده تر انتخاب کنی برو تو دیوار بگرد کار خوب و زنونه پیدا کن وقتی ری محل کار ادمای با سیاست اونجا رو پیدا کن باهاشون دوست شو ازشون یادبگیر 

گاهی برای خودتم خرج کن حتی با منت تا یادت نره 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))