2777
2789
عنوان

از بی پولی خستم 🥺کار هم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون چرا ؟ همش برای سو استفادهدیوار نصف آگهیاش همش مسائل جنسی از توشون در میاد کارهاشم یا دروغن ...

چقد حق گفتی

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

کلا همه کارا اینجورین برا خانوما 

یه ذره پول میدن یه عالمه کار میکشن 

خانوما هم چاره ندارن مجبوری میمونن به کار کردن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تهرانی؟

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

درس بخون 

با درس خوندن از این وضعیت نجات پیدا می کنی 

نمی دونم دانشگاه رفتی یا نه ولی اگه تحصیلات دانشگاهی داشته باشی قطعا میتونی شغل پیدا کنی 

دنبال بلاگری و این چیزا نباش اولا یه سری ها فقط پیجشون میگیره خیلی ها اصلا نمیتونن بیان بالا کلی هزینه و زمان بزاری معلوم نیست تهش چی میشه 

گول حرف های تو اینستا رو هم نخور بیا ادمین شو و از من پکیج بخر تا ادمینت کنم اینا فقط می‌خوان جیب خودشون رو پر کنند .

فقط درس خوندن راه درست و اصولیه 

به خدا جدی میگما برو اینشاتو کامل یاد بگیر . به جای تو اینترنت الکی چرخیدن برو یاد بگیر عکسای جذاب ریلزای جذاب درست کنی حرفه ای بشی کاریم نداره چند تا فیلم ببینی چند تا نمونه کار بزنی یاد می گیری بعد تو اینستا تلگرام سایتای کاریابی نمونه کاراتو بزار انقدر ادم هستن دنبال بنر سایت و استوری موشن و.... هستن. طراحی لوگو الان با هر هوش مصنوعی میشه ساخت یکم خلاقیت به خرج بدی می تونی بسازی با همین گوشیت کم کم  ی ملیون دستمزد بگیری . با گوشی به خدا خیلی کارا میشه کرد یکم زرننگ باشی

۲۰ارهادیت بلدم کارت دعوت هم میتونم درست کنم ۴ ۵ تومن

از روبیکا میتونی کسب درامد کنی 

راجبش سرچ کن

یا هم میتونی واسطه فروش بشی محصولات دیگران رو تو اینستا یا دیوار بفروشی

راجب ادمینی هم متوجه نشدم به چی اعتماد نداری

کارفرما که قرار نیست ازت پول لگیره 

درس بخون با درس خوندن از این وضعیت نجات پیدا می کنی نمی دونم دانشگاه رفتی یا نه ولی اگه تحصیلات دانش ...

اگه روزانه نیارم میرم پیام نور ولی نمی دونم خوبه یا نه 

پول دانشگاه آزاد هم ندارم

کاربری دست دونفره !