2777
2789

بین پیراها اول پرستاری رو زدم، میشه کسایی که اطلاع دارن یا خودشون و اطرافیانشون این رشته ها بودن این سه تا رشته رو از نظر بازارکار واسه شهری که فقط یه بیمارستان داره مرتب کنن؟ میخوام بعد از پرستاری اینا رو بزنم (علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل، رادیولوژی)

دنبال پرستیژ اینا نیستم فقط بازار کارش مهمه واسم،، لطفا راهنمایی کنید انتخاب رشته تا فرداشب تمدید شده میخوام اگه تصمیم غلطی گرفتم برم ویرایشش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعن اولویت بندی مهمه؟پ چرا سنجش میگف تاثیر نداره

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

پرستاری 

اتاق عمل 

از

بچه های ازمایشگاه خیلی ناراضی ان

من خودم اتاق عملی ام 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

صدی هم‌بازار داشته باشن شما باید علاقه داشته باشی

رشتهای خوبی هستن همشون

بر حسب علاقه بچین

همین چند روز پیش ی دختر خانم ک دانشجوی پرستاری بود

همینجا گقت میخام انصراف بودم چون اصلا خوشم نمیاد

بخاطر کار. و پول و .. انتخابش کردم ولی پشیمونم.

🩵💙💙🩵
واقعن اولویت بندی مهمه؟پ چرا سنجش میگف تاثیر نداره

سنجش گفت بد اساس علاقه بچینید ، چون ما همه انتخاباتون بررسی میکنیم اینطور نیس فقط الویت های اول بررسی شع

بچها بر اساس علاقه و بازارکار و ... می‌چینن

🩵💙💙🩵

من جات بودم پرستاریو میزاشتم اخر،بین اتاق عملو رادیولوژی یکیو بزا اول بعد پرستاری بعدشم علوم آزمایشگاهی چون واقعن حقوق پرستارا کمه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

من جات بودم پرستاریو میزاشتم اخر،بین اتاق عملو رادیولوژی یکیو بزا اول بعد پرستاری بعدشم علوم آزمایشگ ...

رادیولوژی شنیدم توی درساشون زیاد ریاضی و فیزیک دارن واسه همین علاقه نداره