2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سویا رو داخل آب داغ خیس بده،اب بذار بجوشه نمک و زردچوبه بزن ماکارونی رو بریزداخلش یکم که نرم شد آبکش کن،بعدپیازداغ بگیرسویارو بریزداخلش سرخ کن نمک فلفل زردچوبه آویشن رب بزن تفت بده بعدباماکارونی قاطی کن دم برن

پیاز ریز کن تو روغن تفت بخوره سویا رو با اب جوش بذار خیس بخوره وقتی نرم نرم شد ابکش کن و ابشو یکم بگیر خیلی خشکش نکنی ک روغن زیاد میگیره

بعد ادویه ب پیازت بزن سویا رو بریز تفت بده و دو قاشق رب قشنگ سرخ کن رنگش باز شه . نمکم بزن 

اب ک جوش اومد ماکارونی رو بریز بعد ۸ دقیقه ابکش کن مواد قاطی کن تهدیگ بذار بریط تو قابلمه دم کن زیرشم کم باشه ۴۰ دقه بعد اماده ست 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

سه تا پیاز سرخ کن ، بهش سویا اضافه کن تفت بده . بعد هم رب گوجه بزن . توی یه دیگ هم آب بذار جوش بیاد . بهش کمی نمک و زردچوبه بزن جوش که اومد رشته ها رو اضافه کن تا نرم بشن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

آب بزار جوش بیاد ماکارانی ها بریز توش،نزار زیاد له شن یکم که پختن آبکش کن

پیاز ریز کن تو روغن زیاد،راز یه ماکارونی خوشمزه بنظرم چربی زیاد و زنده برداشتن ماکارونی هاست

ادویه ام زردچوبه و فلفل سیاه بزن بعدم سویا ها رو که از قبل خیسوندی آبکش کن بریز تو پیازا سرخ شن،بعدم رب زیاد بزن و آخرم آویشن که خیلی خوشمزه میکنه

ماکارانی و سویا قاطی کن،یه ته دیگ سیب زمینی و کنجدم بزار و ماکارانی ها بریز توش یه بیست دقیقه دم بکشه و تموم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

سویا رو خیس کن یعنی بریز تو ظرف گود آب بریز روش بذار بمونه

یه ظرف بزرگتر بردار آب تا سه چهارم پر کن بذار رو گاژ زیرشو روشن کن تا جوش بیاد

پیازو نگینی خورد کن 

ماهیتابه رو بزار رو گاز زیرشو روشن کن روغن بریز داغ که شد (زیاد داع بشه روغن می پاشه مواظب باش) پیازارو بریز تابش بده تا طلایی بشه

سویارو آبشو بگیر بریز داخل ماهیتابه تفت بده 

زردچوبه و رب هم بریز و تفت بده و زیر ماهیتابه رو خاموش کن

برای اینکه بوی سویا تو ذوق نزنه یکم آبلیمو بهش بزن

اون قابلمه بزرگه وقتی جوش اومد ماکارونی را بریز داخلش 

باید یک بار نه بیشتر هم بزنی که به هم نچسبن

وقتی ماکارونی خوب نرم شد باید آبکش کنی

آبکشو می ذاری داخل سینک و محتویات قابلمه ماکارونی رو خالی می کنی توی آبکش

اگه ماکارونی بهم چسبیده آب ورم بگیر روش و از هم جدا کن

قابلمه رو بذار روی شعله کم

خیلی کم روغن بریز

برای ته دیگ نون یا سیب زمینی بذار

بعد یه مقدار ماکارونی آبکش شده بریز ت  قابلمه و بعد دو سه قاشق مواد ماکارونی و بعد باز یکم ماکارونی و بعد موادش و الی آخر

می تونی قاطی کنی مواد و ماکارونی مخلوط بشه می تونه بزاری موقع کشیدن ماکارونی قاطی کنی

در قابلمه رو با دمکن می ذاری زیرشو خیلی کم می کنی 

۲۰ دقیقه بعد غذا آماده س

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

وای قربونت برم مرسی عزیزم پختم خیلی خوشمزه شد♥️

نوش جوونت

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474