2777
2789

عزیزم خب چی شده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب چی شده

همسرم بهانه گیره سر کوچیک ترین مسائل سرم داد میزنند و کافیه به تاپیکهام یه نگاه کلی بندازید و متوجه بشید 

هشت روز پیش سر خوردن صندلی به دیوار ک نه دیوار نه صندلی هیچیشون نشده بود ،کلی سرم داد زد که اینجا خونه منه حواست به کارها و رفتارات باشه و دلت خونه میخواد برو خونه بابات (کلا عادت داره سر هر دعوا میگ طلاق💔)

با مشاور حرف زدم گفت خودم بد عادتش کردم تا خودم به خودم احترام بزارم اونم بهم احترام نمیزاره و باید واقعا صبور باشم و منتظرش باشم 

کرد؟

مرد ،همسرم

همسرم بهانه گیره سر کوچیک ترین مسائل سرم داد میزنند و کافیه به تاپیکهام یه نگاه کلی بندازید و متوجه بشید 

هشت روز پیش سر خوردن صندلی به دیوار ک نه دیوار نه صندلی هیچیشون نشده بود ،کلی سرم داد زد که اینجا خونه منه حواست به کارها و رفتارات باشه و دلت خونه میخواد برو خونه بابات (کلا عادت داره سر هر دعوا میگ طلاق💔)

با مشاور حرف زدم گفت خودم بد عادتش کردم تا خودم به خودم احترام بزارم اونم بهم احترام نمیزاره و باید واقعا صبور باشم و منتظرش باشم 

مرد ،همسرمهمسرم بهانه گیره سر کوچیک ترین مسائل سرم داد میزنند و کافیه به تاپیکهام یه نگاه کلی بندازی ...

فکرکنم همون سیاستی که خانمای نی نی سایتی میگن مشگل گشاست همش بگو چشم تودرست میگی وبعدش که رام شد کارخودتو بکن

حق باشماست
همسرم بهانه گیره سر کوچیک ترین مسائل سرم داد میزنند و کافیه به تاپیکهام یه نگاه کلی بندازید و متوجه ...

حق با مشاوره عزیزم

اعصاب همسرتون هم خیلی خرده

ترجیحا پیشش اروم و دلنشین باشید. خدا بهتون ارامش بده ، به این شوهر گاوتون هم دو جو عقل

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فکرکنم همون سیاستی که خانمای نی نی سایتی میگن مشگل گشاست همش بگو چشم تودرست میگی وبعدش که رام شد کار ...

اره دقیقا مردا همینو میخوان

فکرکنم همون سیاستی که خانمای نی نی سایتی میگن مشگل گشاست همش بگو چشم تودرست میگی وبعدش که رام شد کار ...

مشکل اینجاست الان قهریم 

بعد این حتی پس اندازمم میگیره و برسه بزارن کاری که خودم میخام انجام بدم

بهش توهین نکنید من احمق چ‌کنم

چرا به خودتون توهین میکنید؟