2777
2789

تا حالا دقت کردین زندگی چقدر ناعادلانه اس؟

یکی بینهایت پولدار یکی زیر خط فقر محتاج یه لقمه نون...

یکی خیلی زیبا یکی زشت ،یکی خانواده خوبی داره که ازجون براش مایه میزارن همه چی براش فراهم میکنن یک عمر توی آرامش و راحتیه یکی اونقد خانواده بدی داره که ازشون بیزاره تو تنش ودعوا چشم باز میکنه و از بچگی باخانواده ای که انتخاب خودش نبوده مهر بدبختی میخوره رو پیشونیش ...

یکی همیشه درگیر بیماری و دوا دکتره یکی درصحت وسلامت کامل..یکی خیلی راحت ازدواج میکنه و تو سن مناسب  وبا همسر خوب ودلخواه خودش...‌یکی هم مدتها منتظر میشینه ازدواجش جور نمیشه یا اخرش یه همسر بدجنس و  خدا قسمتش میکنه....یکی نود سال عمرمیکنه یکی تو اوج جوونی و با یه دنیا ارزو میمیره میره زیرخاک..

دنیا جای ترسناکیه...منم تو زندگیم فقط زجر کشیدم 

تو خانواده ای پرتنش ،کتک کاری  و‌دعوا ،بزرگ شدم بداخلاقی های مادرمو ،خشونت عصبی بودنه پدرم سالها تحمل کردم به امید اینکه یه روز از این خونه از دواج میکنم ومیرمو خوشبخت میشم اما افسوس درنهایت دیر ازدواج کردم وهمسرمم بهم خیانت کردتو زندگی متوجه شدم اعتیادم داره ..خلاصه سختیای زندگی من تموم شدنی نیست...دیگه تصمیم گرفتم هیچ نسلی ازخودم بجا نزارم که این زندگی بیخودو تجربه کنه وفقط امیدوارم عاقبت بخیر شم

از کجا میدونی اونی که پولداره قطعا خوشبخته

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متأسفم و میتونم بگم کاملا درکت میکنم هیچ حرفی جز افسوس ندارم دیگ ب چیزی امید هم ندارم 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

منم همینکارو میکنم و هیچ وقت ازدواج نمیکنم

من دلم واسه اون ادمایی میسوزه که از گوشت وخون من هستن و من باعث به وجوداومدن اونا میشم پس تصمیم گرفتم این خوبی بزرگو درحقشون بکنم که نزارم دنیارو تجربه کنن..چون زندگی چیزی جز یه عمر سگ دو زدن ودویدن واسه سیر کردن شکم و شب و روزای تکراری و بیشتر همراه با غم وغصه و سختی نیست..اون دنیام که هیچی باید بری تازه جواب پس بدی بخاطر دوتا دونه گناه

من دلم واسه اون ادمایی میسوزه که از گوشت وخون من هستن و من باعث به وجوداومدن اونا میشم پس تصمیم گرفت ...

چند سالتونه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
متأسفم و میتونم بگم کاملا درکت میکنم هیچ حرفی جز افسوس ندارم دیگ ب چیزی امید هم ندارم

آدم هرچی بیشتر عمر میکنه و به پختگی میرسه بیشتر پی به مزخرف بودن زندگی میبره...من همیشه واسه اینده ام کلی روئیا میبافتم تو سرم اما افسوس نمیدونستم همچین آینده ای قراره داشته باشم یه همسر خائن و معتاد این اینده من بود یعنی کسی که فیلم بازی کرد فریبم داد و ...البته دیگه به جایی رسیدم که هیچ مردی رو باور ندارم از مردا بدم میاد

خانواده پر تنش و پدر و مادر بد رو خیلی خوب اومدی بیشتر مشکلاتمون از همین جا آب میخوره

درسته عزیزم،،،عمرو جوونی منو خانواده ام تباه کردن😔خواستم از چاله دربیام افتادم تو چاه...

آدم هرچی بیشتر عمر میکنه و به پختگی میرسه بیشتر پی به مزخرف بودن زندگی میبره...من همیشه واسه اینده ا ...

متاسفانه منم همین حس رو دارم با فرق این که شما فقط از همسر کشیدی من از خانواده و الآنم بخاطر همون خانواده آینده ای ندارم و همه چیز از دست دادم حتی نمیتونم بگم امید ب خدا یا بگم درست میشه چون هر چی خدارو صدا میکنم جز سکوت چیزی نمی شنوم نمی‌دونم چرا 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁