2777
2789
عنوان

کسی از پیج ست شو کفش خریده

391 بازدید | 10 پست

راضی بودین؟

تعداد فالووراش خیلی بالاس قیمتاش هم خوبه

کسی خرید کرده؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خریدم بعد پنج ماه فرستادن اونم ی جنس بدرد نخور که بدرد یک باز پوشیدن هم نمی خورد

واقعااا؟؟؟؟😐😐😐

کِی خرید کردین؟؟

وای نه خدانکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

راهی برا لغو سفارش هست؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
من خریدم بعد پنج ماه فرستادن اونم ی جنس بدرد نخور که بدرد یک باز پوشیدن هم نمی خورد

عزیزم مطمئنین از ست شو خریدین؟؟

اخه این خیلی هایلایت رضایت داشت🤦‍♀️🤦‍♀️

من خریدم دوبار راضی بودم از کفشش ولی مثلا میگفتن یکی بخر دو تا ببر و جایزه میدادن خیلی چرت بود یه کف ...

ممنونم عزیزم

شما کِی خرید کردین؟؟

چند روزه به دستتون میرسید؟

ممنونم عزیزمشما کِی خرید کردین؟؟چند روزه به دستتون میرسید؟

۶ ماه پیش حدودا برا عید خرید کردم ۶/۷ روز بعدش بدستم رسید

ولی خواهرم یبار که خرید کرده بود ۲۰ روز طول کشید

۶ ماه پیش حدودا برا عید خرید کردم ۶/۷ روز بعدش بدستم رسیدولی خواهرم یبار که خرید کرده بود ۲۰ روز طول ...

اها مرسی قشنگم

خیلی نگران شدم

اها مرسی قشنگمخیلی نگران شدم

نگران نباش عزیزم بنظرم پیج خوبیه ولی خب بعضی موقع ها دیر میفرسته بعد اینکه خب مشخصه هرچی پول بیشتری بدی کیفیت بهتری میگیری مثلا من یبار کفش خریدم ۲۰۰ و خورده ای یبار خریدم ۴۰۰ و خورده ای طبیعتا از اون ۴۰۰ و خورده ایه بیشتر راضی بودم

واقعااا؟؟؟؟😐😐😐کِی خرید کردین؟؟وای نه خدانکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️راهی برا لغو سفارش هست؟

قبل عید امسال بود فک کنم خرید کردم پنج ماه طول کشید برسه و بعد چون هر دفعه زنگ میزدم چرا بسته من نمیرسه آخر بلاک ام کردن هم شماره و هم پیج اینستا آخرم ی چیز پنجل فرستادن 

عزیزم مطمئنین از ست شو خریدین؟؟اخه این خیلی هایلایت رضایت داشت🤦‍♀️🤦‍♀️

اره بابا قبلا خودم تاپیک زده بودم که ست شو کلاه.بردار هس و اون موقع برای من چیزی ارسال نکرده بودن