2777
2789
عنوان

خواهشن بیاین

101 بازدید | 8 پست

دیشب خواهرم داشت درباره بیماری روانیش حرف میزد بیماریش خود آزاری هست باید به روانپزشکی بره داشت در مورد اون حرف میزد می‌گفت دلش میخواد دست پاشو قطع کنه امروز حالم خیلی بده افکارن هعی میگه تو هم قراره مثل خواهرت بشی توهم برو خودتو زخمی کن  و دست پاتو زخمی کن وایی افکارم راحتم نمیزاره 

روانپزشک برید همچی اوکی میشه عزیزم نترس

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چرا برم 😂😑

گلم خط اخر مگه نگفتی توام همچین حسی از رفتارش پیدا میکنی😳

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

نه عزیزم من وقتی اپن حرفا رو شنیدم حالم بده میشه افکارم میگه تو هم مثل اون میشی هنوز که حس ندارم

نه عزیزم حس ترسه چیزی نیست 

سعی کن پای حرفاش نشینی اصن 

نه عزیزم من وقتی اپن حرفا رو شنیدم حالم بده میشه افکارم میگه تو هم مثل اون میشی هنوز که حس ندارم

افکار شما وسواسه عزیزم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐