2777
2789
عنوان

جواب بی محلی

37 بازدید | 5 پست

سلام من دیشب به دوست پسرم زنگ زدم بعد گفت دارم فیلم میبینم گفتم انقدر فیلم واجبه

گفت من شاید هر شب نتونم با تو صحبت کنم و گوشی قطع کرد بعد زنگ زدم گفتم محمد واقعا  اینقدر فیلم واجبه گفت آدم بعضی وقتا حوصله خودشم نداره و تا الان ازش خبری ندارم و تو هیچ برنامه ای آنلاین نشده نمیدونم بهش زنگ بزنم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون محلی کرده اما توهم دیگه زیادی پا پیچش شدی

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

زنگ نزن دختر خوب شاید جایی بوده نشده باهات صحبت کنه چقدر رو مخید شما زنگ نزن خودش اگه تو رو خواست زنگ بزنه شما هم عادی برخورد کن نه قربون صدقش برو که پیرو بال بدی بهش که فکر کنه دنیا فقط اونه نه اینکه جنگ کن باهاش فهمیدی عادی فکر کن داداشته زنگ زده چه خبر خوبی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم