2777
2789
سایته؟ چجوری اعتماد میکنید؟

بله عزیزم سایت خرید طلای آب شده است اپلیکیشن هم داره که تو گوشی راحت ازش استفاده کنی 
تو سایتش مجوزهاشون هست میتونی همونجا استعلام هم بکنی خودت من ۱ سال دارم ازشون خرید میکنم 

نه زمین که نمیتونم میخوام هر ماه یه مقدار کمی بگیرم که جمع شه

اها بعد یه چیزی

اینکه طلا دست دوم بخری هم خوبه چون اجرتش خیلی کمتره

فردام بفروشی ضرر کمتری میکنی

از خود طلا فروش بپرسی میگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم سایت خرید طلای آب شده است اپلیکیشن هم داره که تو گوشی راحت ازش استفاده کنی تو سایتش مجوزها ...

اسم سایتش چیه؟ بعد فقط آنلاین یعنی اگه بخوام میتونم طلارو هم ازشون بگیرم؟

بخر حتما ولی تو رو خدا بزارید بانک الان دزدا خیلی مجهز شدن با دستگاه میان خونه و طلا میدزدن چند تا از اشناهامون دزد اومده قشنگ جای طلاشونو پیدا کرده فقط طلاها رو برده

قلک طلایی باز کن خیلی خوبه

حتی با ۳۰۰ تومن ، ۷۰۰ تومن ، ۲۰۰ تومن هم میتونی طلا آب شده بخری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اسم سایتش چیه؟ بعد فقط آنلاین یعنی اگه بخوام میتونم طلارو هم ازشون بگیرم؟

تو گوگل سرچ کنید میلی گلد میاره بازم سایت خرید طلای آنلاین هست اما این از همشون کارمزدش کمتره 

https://milli.gold/

میتونی درخواست کنی که طلارو فیزیکی ازشون بگیری بهتون میگن مثلا فردا میری دفترشون و میگیری اما خب خوبیه انلاین اینه که جای طلا امن 

عزیزم برنامه میلی نصب کن 

خد طلا رو نمیخری و یک جور پس اندازه بر اساس قیمت طلا، ارزش پول رو حفظ میکنه.بعدا وقتی زیاد بشه میتونی بدیش طلای خوب

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.