2777
2789

باز خوبه همون یه کم پس انداز هم داری من از حقوق این ماهم ۸۰ تومن مونده 😂😂😂😂 خدا بدادمون برسه

اگه اضاف داری حتما بخر یه روز میشی مثل من 😂😂😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بهترین کار 

منم سه چهار ساله همین کار رو میکنم تو قلکش پول میندازم یا عیدی و کادو تولد همه رو جمع میکنم براش طلا میخرم برای آینده 

بزرگ شد حداقل بتونه باهاش زمینی ماشینی بخره یا کاری راه بندازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برنامه میلی نصب کن خد طلا رو نمیخری و یک جور پس اندازه بر اساس قیمت طلا، ارزش پول رو حفظ میکنه ...

الان اتفاقا یکی دیگه از کاربرا هم گفتن شما خودتون ازش خرید کردید؟

باپول خیلی کم چی میشه خرید طلا؟ 

مثلا فوقش یک تومن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من از میلی گلد یک ساله دارم هرماه طلا میخرم ازشون اجرت نداره کارمزدش هم نیم درصده

من تازه از میلی شروع کردم

خوشحال شدم کامنتتون رو خوندم خیلیا ته دلمو خالی میکردن که اخرش کلاهب.ردار از اب درمیاد

چرا اما یه وقتا که می‌خوام قسطی بخرم خوبه دیگه

از اسنپ پی که چهار قسطه میشه درسته؟

ببین منم خریدم قبلنا یه ذره اجرت این سایتها بالا نیست بهنظرت من ابنجوری فکرمیکنم 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

خرید طلا برای سرمایه گذاری بلند مدت ، وقتی پول کمی داری بهترین کاره 

موفق باشید 

منم برای پسرم هر ماه حتی شده ۵۰۰ تومن ، یه پارسیان میگیرم شاید در آینده گره ای از کارش باز کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سلام ببخشید میشه توضیح بدید قلک طلایی چیه؟

تو یکی از طلافروشی هایی که این طرح رو دارن ، انجام میدی

هر چقدر پول داری ، به همون اندازه برات طلای آب شده پس انداز میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
باز خوبه همون یه کم پس انداز هم داری من از حقوق این ماهم ۸۰ تومن مونده 😂😂😂😂 خدا بدادمون برسهاگه ...

وای منم صد تومن دارم 😭🤣

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون