2777
2789

من واقعا میخوام بدونم، چی میشه که یه مادر عاشقانه برای بچه هاش عزیز میشه!

شاید مسخره به نظر بیاد حرفم، شاید بگید همیشه یه مادر عزیزه... 

بله میدونم. اما اونایی که اون قدر مادرشونو دوست دارن که دنیا رو بدون اون نمیخوان، و در کنارش دنیایی آرامش میگیرن، بگید لطفا، مادران تون چی کارا میکردن براتون که این حس رو دارید؟

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸

مادری که فداکار نباشه و وقتی بچه هاش بزرگ میشن مدام نگه من به خاطر شما از همه چیم گذشتم و بچه هارو بذاره تو معذوریت فداکاری های غیرضروریش. مادری که مستقله و خودش رو هم در نظر میگیره. مادری که مقتدره و زیر یوق شوهرش نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان تروما ها و مشکل روحی خودش،جلوگیری از انتقال اشتباه به نسل بعد وپایان چرخه باطل،مطالعه ،درمان، ...

برای همین پرسیدم. میخوام بدونم چی ها رو باید برطرف کنم که چرخه باطل به بچه هام منتقل نشه. 

باهم‌کتاب میخونیم(:..

از بچگی باهام خیلی حرف میزنه(:..

از بچگی درست تربیت میکنع ..

مثلا نمیزنه یا تنبیه اشتباه با به اصطلاح بدنی نه تنها روی من بلکه روی خواهر برادرم هم انجام نداده..

بجای سرزنش یاد میده!

بجای جیغ و داد حرف میزنه!

به جای مرسی گفتن خشک بغل  میکنه (:..

دیگه چی بگم؟..

مامان من زن ساکت و اروم ولی بشدت تیز و زبلیه 

راهنمایی میکنه ولی پا بیخ گلوت نمیزاره 

هرچی هم بشه باز طرف ماهاست 

خیلی بهم اعتماد داره و اصلا اهل دعوا و بحث وفحش نیست

قربونش بشم

یاشاسین آذربایجان   
اصلا به عنوان مادر چرا باید فرزندم دنیا بدون من نخواد ؟؟؟؟

حالا حتما نه که نخواد. ولی منظورم اینه که حضور مادر، سلامتش اون قدر برای فرزند مهمه که براش هر چی در توان داره انجام میده. بی تفاوت نیست در قبال مادرش

من مادرم خیلی باهام رفیقه 

به موقعش سختگیریهای خودشو داشت ولی هیچوقت با حرفی یا رفتاری حس بی ارزشی بهم نداده بین منو دوتا داداشام هیچ فرقی نذاشته جوری بزرگمون کرده که هر سه عاشق همیم عاقل و فهمیدست بهترین گزینه برای دردودل ، هیچوقت ندیدم دخالت تو زندگیه دیگران داشته باشه مهر و محبت به اندازه و به جا به هممون داده توقعات زیادی از هیچکس نداره و عشق بی قید و شرط به معنای واقعی بهمون داشته 💚

مامان من بهترینه

و نمیدونم از کجا شروع کنم اخلاقاشو بگم

ارومه مهربونه حمایتگره در عین حال سختگیر و اخموم هست

به نظراتمون عقایدمون و اخلاقیات خاصمون احترام میزاره

مقایسه نمیکنه و نمیکرد

پیش همه ازمون تعریف میکرد حتی خوبم نبودیم سرشو بالا میگرفت میگفت بچه های من بهترینن باهوسن زرنگن

ی شب تا صبح سرمو گذاشتم رو پاش و گریه کردم نپرسید چیشده چته گیر نداد فقط نشست کنارم بغلم کرد و تنهام نزاشت

خیلی زیادن خوبی هاش

به بابام و هرکسی تو خونمون رفت و امد داشت یاد داده بود حق نداره بدون در زدن وارد اتاق منو خواهرم بشه

خراب کاری هامونو قایم نمیکرد دعوام نمیکرد ولی همیشه راه حل میداد دفعه بعد تکرار نکنیم...

الانم همینه.. فقط حیف من  اومدم شهر غریب

.

چون خودم مادر سمی داشتم 

فقط میدونم اگه اینکارارو نمیکرد شاید بیشتر دوسش داشتم 

برای بچه درد دل نکنه 

از بچه اش دفاع کنه 

بچشو مقایسه نکنه 

بچشو کتک نزنه 

از بچه انتظار نداشته باشه که به چیزایی که خودش آرزو داشته و نرسیده برسه 

مادری که فداکار نباشه و وقتی بچه هاش بزرگ میشن مدام نگه من به خاطر شما از همه چیم گذشتم و بچه هارو ب ...

فداکاری خوبه، اما نباید مدام به رخ کشید. صبر و سازگاری هم خوبه، اما نباید تو سری خور و ظلم پذیر بود.

حالا حتما نه که نخواد. ولی منظورم اینه که حضور مادر، سلامتش اون قدر برای فرزند مهمه که براش هر چی در ...

خوب در مقابل مادرم همینم در حالیکه تروماهای کودکی هم زیاد دارم خواهرم اینجوری نیست مادرم با اون بهتر از من هم بوده 

ولی این ذاتی هست بیشتر 

حالا شما مادری یا فرزند؟؟؟ 

باهم‌کتاب میخونیم(:..از بچگی باهام خیلی حرف میزنه(:..از بچگی درست تربیت میکنع ..مثلا نمیزنه یا تنبیه ...

چه خوب 😊 خدا نگهش داره براتون

من تمام این خصلتا رو دارم، غیر از اینکه به خاطر اذیتای مادرم خیلی زود از کوره در میرم 😔 خیلی میترسم از اینکه رابطه م با بچه هام مثل رابطه من و مادرم بشه