2777
2789

من همیشه خونریزی پریود هام بسیار شدید هست طوری که از پوشک بچه استفاده میکنم و هیچ وقت قبل پریود لکه بینی ندارم یکدفعه شروع میشه و با کمردرد خیلی شدید 

این ماه احتمال بارداری میدم از روی علائمم بعد امروز ظهر رو دستمال خون صورتی دیدم گفتم پریود شدم دو روز مونده هنوز به دوره ام اما از ظهر تا الان خونریزی را فقط وقتی دستشویی میرم میبینم و اصلا به نوار نمیرسه و رنگش خیلی روشنه و لخته نداره و اصلا اصلا درد ندارم این میتونه واسه لانه گزینی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک بزن عزیزم

بعد چند روز پریودت هم آزمایش بده اگه پریود نشدی

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بیبی چک بزن عزیزمبعد چند روز پریودت هم آزمایش بده اگه پریود نشدی

تازه ۱۲ روز از رابطه گذشته بی بی چک زدم بعد یک ساعت یک هاله خیلی کم رنگ انداخت الان زوده بی بی چک نشون نمیده

تازه ۱۲ روز از رابطه گذشته بی بی چک زدم بعد یک ساعت یک هاله خیلی کم رنگ انداخت الان زوده بی بی چک نش ...

منم دو روز به موعدم زدم و هاله انداخت و باردار بودم😁

الان شما بچه میخواین یا نه؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بر فرض اگه لانه گزینی باشه چند روز دیگه آزمایش نشون میده

من روز موعدم آزمایشمم مثبت نشون داد