2777
2789
عنوان

چیزی ک بچمو از مرگ نجات داد عکسسس

8566 بازدید | 164 پست

از دیشب استرس داشتم صبح خیلی حالم بدتر شد خودم تعجب میکردم اخه ی نوار مغز ک این حرفها رو نداره اینهمه بچه نوار مغز رفته ، ب هر حال با استرس خیلییییی زیاد رفتیم و ب ماند ب چ سختی بچه خوابید و گذاشتیم رو تخت، حالم ب قدری بد بود ک نمیدونستم چ خاکی  ب سرم بریزم تسبیح خاصم رو از تو جیبم برداشتم و اردم اروم صلوات میفرستادم نزدیک صورتم گرفتمش و دونه هاش رو ب صورتم زدم حس کردم دارم بهتر میشم تو دلم ی ارامش اومد و گفتم خدایا  این صلوات ها خودت میدونی برای محبوبم حضرت امام زمان هستش نور ثوابش رو ب تن تماااام بچه های مریض دنیا بریز ک سلامتیشون برگرده یک لحظه دیدم شکم بچم بدجوری بالا پایین میره با اینکه بی حس و خواب القایی داره انگار ی خبریه دوییدم طرف تختش

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هیچ وقت هیچ مامانی هیچ جای دنیا اذیت شدن یا مریضی بچه شو نبینه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

😍

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

بچه داشت تو اون حالت بالا میاورد اما نمیتونست

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

منکه دوییدم همسرمم متوجه شد خبریه پرید بالا سر تخت بچه هم سنگییین ب زور از رو تخت کشیدیمش بیرون وارونه اش کردم زدیم پشتش تا بالا آورد

من ذره ای اعتقاد به اماما نداشتم فکر میکردم یه چیز سیاسیه الکی مقدسشون کردن مثل....

ولی یکبار از سر ناچاری توصل کردم قوربونشون برم اقا امام حسین و امام رضا برام معجزه کردن تا عمر دارم کنیزشونم