2777
2789
عنوان

اونای که سختی زیاد کشیدن

672 بازدید | 49 پست

هنوزم تو سختی هستین یا به آرامش رسیدین؟؟ینی میشه یه روز بیاد ک تو آرامش کامل زندگی کنیم؟ ینی میشه یه روز بیاد که فکرو خیال هیچیو نداشته باشی و زندگی آرومی داشته باشی🥲؟؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده ساله تموم نشده از این به بعدشو دیگه نمیدونم ولی بهترین روزهای جوونیم رفت دیگه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

این دنیا باید سختی کشید و مورد آزمایش خدا بود هر دوره ایی از زندگی دغدغه و مشکل خودش رو داره

آخه داریم زره زره نابود میشیم زیر فشار مشکلات دیگ چقد امتحان و آزمایش😭

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

این دنیا باید سختی کشید و مورد آزمایش خدا بود هر دوره ایی از زندگی دغدغه و مشکل خودش رو داره

چرا واقعا محل برگزاری تمام آزمون های الهی ایران هست

واسم سواله چرا جوونای بقیه کشورا مورد ازمون الهی قرار نمیگیرن ب اندازه جوونای ایراتی

من از بدو تولدم تا چندماه پیش سختیکشیدم🥲🥲🥲الان خداروشکر خیلیبهتر شده زندگیم بازم گاهی ناراحتمیشما ...

خداروشکر الهی برای هممون این روزای سخت تموم بشه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

منتظر آرامشم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

من همیشه سختی کشیدم هر یکی تموم میشه دوتا به جاش اضافه میشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

من خیلی سختی کشیدم در حدی که بارها به مرز خودکشی رسیدم ولی خداروشکر زندگیم تا حدودی بهتر شده البته همشو مدیون خدام فقط خودش دستمو گرفت از اون شرایط نجاتم داد حالا هم در آرامش مطلق نیستم ولی خیلی نسبت به گذشته حالم بهتره