2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوام شد

700 بازدید | 24 پست

خواهرم هفت سال ازم کوچیکتره بهش گفتم امروز بیاد خونم پیش هم باشیم مجرد هم هست یعنی فقط باید بهش بگیم چقدر تو خوبی اگه یه انتقاد کوچیک بکنیم هر چی از دهنش در بیاد میگه…

هر وقت میاد بهم میگه برام کیک عصرونه یا دونات بپز

دیدم تخم مرغ وخوراکی نداریم بهش گفتم خب من میرم سر کوچه وسایلشو بخرم وبیام فقط من موبایل و کیف و کلید نبردم

مواظب بچه ها باش زود برمیگردم زنگ زدم درو باز کنین کلی تاکید کردم من کلید نبردم

رفتم خریدکردم و برگشتم پنج دقیقه بیشتر طول نکشید

وقتی زنگ زدم متوجه شدم برق ها رفته

نه موبایل داشتم نه کلید مشت میزدم تو در اینا باز نمیکردن

رفتم به یه اقاهه گفتم گوشیتونو بدین من یه زنگ بزنم بنده خدا داد کلی به موبایل خواهرم زنگ زدم برنداشت کلی به تلفن خونه زنگ زدم برنداشت که بگم در کوفتی رو باز کنین

مشت میزدم تو در ها ۴۵دقیقه پشت در وایساده بودم

جیغ میزدم و مشت میزدم تو در خونه در باز نمیکردن

اصلا گفتم دزدی چیزی اومده بچه ها رو برده اینا مردن تو این خونه

دوباره رفتم به یه اقایی دیگه موبایلشو گرفتم زنگ زدم به تلفن خونه برنمیداشتن

دیگه دو دستی مشت میزدم تو در 

گوشای کر لامصبش نمیشنید

و دیگه اسم دخترمو با داد بلند صدا میزدم که یهو دخترم صدامو شنید وقتی رفتم تو خونه اینقدررر داد زدم گفتم کرید؟

خواهرم گفت ما تلفن ناشناس جواب نمیدیم

گفتم غلط کردی گفتم 

ناشناس بود بگو اشتباه گرفتی مسخرهههههه

گفتم

من کلید نمیبرم همینجا بودم نرفتم یه شهر دیگه خرید بکنم که

دستام شکست هرچی در میزنم

خواهرمم کلی گفت عصبی احمق میخواستی نری

مانتوشو برداشت و رفت گفتم جهنمممممممم

الانم اصلا ناراحت نیستم رفت😂

دخترم میگه صدای درو شنیدم ولی همینجور به در نگاه کردیم

گفتم خب توام اندازه اینی باید تو رو هم بذارم پیش یکی 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد خواهرت رفت رو مخم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خواهرت چندسالشه😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

حق داری .خواهرت باید اینقدر گوش به در بود چون هم گفتی کلید نمی‌برم هم موبایل وقتی برق رفته باید حواسش به در میشد .چون می‌دونه نه موبایل داری نه کلید رنگم که نمیخوره.عیبی ندارن اونم حتما حواسش نبوده سر گرم بچه ها بوده.تقصیر برقه که بعداظهرتون رو خراب کرد