بچه ها من ادم بشدت حساسی ام همش حمومم رو بالشتی و پتوهامو تند تند میشورم هرکی میاد خونمونو میره از ترس شپش تمام رو بالشتی و مبل و پتو و همه رو میشورم دیگه کم اوردم واقعا حس میکنم همه فامیلامون و اشناهامون شپش دارن😭😭 حس میکنم خانواده شوهرمم دارن بعد مادرشوهرمم هر روز میاد اینجا نمیشه ک من هر روز مبلامو بشورم دیگع خسته شدم چیکار کنم بنظرتون چند وقت پیش لباسارو ماشین شسته بود رو میخواستم پهن کنم دیدم یچیزی رو لباس شوهرمه برداشتم دیدم شپش مرده ای بود تمام بدنم سست شد میخواستم سکته کنم چیکار کنم بچه ها تروخدا ی راه حلی بدین اگه شامپو بگیرم بزنم ک اگه خدایی نکرده چیزی تو سرمون باشه درمانش کنم همه وسیله هامو بشورم باز از مادر شوهرمو بچه های خواهر شوهرم اینا میگیرم دارم دیونه میشممم😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید ایطوری میگم ولی واقعا بی شخصیتن 😡😡😡کسی که حالا سرما خورده یا هر مریصی داره یا شپش داره نبا ...
دقیقاااااا بیشعورا این خوبه حالا یکی از اشناهامون ک رفت و امد زیاد داشتیم پر تو سرش بود حتی راه میرفت تو سرش اصلا انگار ن انگار کلی ام ادعای باکلاس بودنش میاد مرده شور ببرش اشغالو پره تو سرش تخم شپشه بعد موهاشو مدل میده میاد بیرون کاملا مشخصه تخم شپشا انگار ن انگار 😑