2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
روزی یه بار کل خونه رو بزنه و درو پنجره هارو ببنده خودشم بره بیرون بعدشم ننوشته که حتما دارن یه حدس

بشترشون دارن مطمئنم بعد هرشبم خونه همدیگه ان صد در صد بقیه ام گرفتن الان من بیچاره ن بیرون میرم ن جایی شپشم میکشنش خونه منم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شپش اگر خونه ادم رو برداشت مگه با پیفاف این چیزا میشه کاریش کردجدیدا شپش ها خیلی مقاوم شدن با شامپو ...

ارع دقیقاااا چی بگم ی روز ک بریم بیرون با شوهرم همبن کارو میکنم  پیف پاف میزنم تو خونه و میرم بیرون 

بشترشون دارن مطمئنم بعد هرشبم خونه همدیگه ان صد در صد بقیه ام گرفتن الان من بیچاره ن بیرون میرم ن جا ...

هر وقت خواستن بیان خونت بگو نیستم خونه به یه بهانه ای بپیچون 

اصلا هم زشت نیست با ادمی که شعور نداره و درک نداره باید همیجوری رفتار کرد

ارع دقیقاااا چی بگم ی روز ک بریم بیرون با شوهرم همبن کارو میکنم پیف پاف میزنم تو خونه و میرم بیرون

فایده نداره مطمعن باش 

یادمه چند سال پیش یکی از فامیلامون شپش داشت میومد خونمون به ما هم نمیگفت شپش دارم تا اینکه یروز رو بالشتش دیدم بعد اون خونه ما شد پر از شپش بخدا مامان بیچاره من یکسال قدش بود تا کلا ریشه کن شد تو خونمون 

ما هم صبح پیفاف میزدیم هم شب 

بشترشون دارن مطمئنم بعد هرشبم خونه همدیگه ان صد در صد بقیه ام گرفتن الان من بیچاره ن بیرون میرم ن جا ...

دارم بهت میگم که خونه نمون برو خونه مامانت خالت  عمت  برو خونه دوستات زنگ زدن میخواهیم بیایم خونتون بگو دارم میرم بیرون یا بگو بیرونم  احترام بزار اما نزار بیان شوهرت هم چیزی گفت براش توضیح بده  بچه هات رو نزار برن 

بعدم عزیزم تو ازدواج کردی که یخورده ارامش داشته باشه 

این که نشد زندگی به شوهرتم بگو یکم سیاست داشته باش 

تو میخوای تو اون خونه زندگی کنی نمیتونی خو بخاطر اینا از کول کمر بیفتی 

با زبون خوش به شوهرت یا خانوادش بگو زبون خوش حالشون نبود جدی رفتار کن 

دارم بهت میگم که خونه نمون برو خونه مامانت خالت عمت برو خونه دوستات زنگ زدن میخواهیم بیایم خونتون ...

مادرشوهرم همسایمه نمیتونم بپبچونم اخرشب میاد صب میاد نمیشه ک‌من صب تا شب نیام خونه😭

مادرشوهرم همسایمه نمیتونم بپبچونم اخرشب میاد صب میاد نمیشه ک‌من صب تا شب نیام خونه😭

میشه صبح ها خوابی پس کسی حق نداره بیاد ظهر کار داری عصر هم بیرونی شب ها هم خونه فامیل روزایی هم که خونهای  برو حمام