2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد مدلینگ دادن شوهرم اجازه نمیده برم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که هیچ اشکالی نداره مدل شدن مردای ایرانی هم عجیبن به خدا، مدل مجله ی خاصی که نمیخوای بشی واسه آتلیه اس

ولی اگه زندگیتو قراره خراب کنه با شوهرت اصرار نکن بهش

خب غیرت داره روت دوست دارهبیخیالش

خدا کنه واقعا بخواد منو🥲

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
حیف باشهشوهر منم خیلی حساسه

خیلی حیفه خیلی خیلی موقعیت اینجوری برای من دیگه پیدا نمیشه از صبح تا ظهر از ظهر تا عصر سگ دو میزنم آخر سر چندرغاز میزارن کف دستم این که دیگع کار خاصی نمیخواد دو تا ادا اومدن که کاری نداره

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
حالا چرا اصرار داری بشی یه تومن چنان پولیم نیست

کاری که الان انجام میدم هم پولی نداره

برا یه تومن میخای زندگیتو چالش کنی

فقط همین یک بار که نیست

پس عکس و فیلم تو میخواد چی کار که نگه داره؟ پول آتلیه برا چی میخواد؟میخواد مجازی بذاره تبلیغ کنه دیگ ...

میگفت اینجا اماکن اجازه نمیده عکس بزاریم مجازی من عروس بیاد حضوری نشونش میدم

بنظرم شوهرت حق داره

چرا همه اینو میگین

من حق ميدم بهش

چرا آخهههه😭

قابل توجه عزیزان این موضوع عملا هیچ ربطییییییی به غیرت نداره حالا مثلا مردم عکسشون رو نبینن توی خیابون هم با روبنده میرن ؟ اگه واقعا دوست دارین سعی کنین همسرتون رو راضی کنید اگه راضی نشدن هم فدای سرتون 

قابل توجه عزیزان این موضوع عملا هیچ ربطییییییی به غیرت نداره حالا مثلا مردم عکسشون رو نبینن توی خیاب ...

به نظرات اینجا توجهی نکنید همسر شما میتونه احضار ناراحتی کنه در آیت باره ولی تصمیم با خودتونه

شغل خودت چیه،شاغلی

بله شاغلم تدریس می‌کنم و مربی ام